Září 8, 200916 r Autor ale tak aspoň si nemusím brát mikroskop Marku, stačí mi ruka já jsem spokojenej...manželka taky...a ani sousedka si nestěžuje.....vidíš já píchám...ty jen honíš
Září 8, 200916 r Autor Už jsi to otočil dvakrát a furt málo, co? jak víš že 2x...jste se tam potkali ?
Září 8, 200916 r Už jsi to otočil dvakrát a furt málo, co? ale marka jsem tam viděl už 3x :Dasi stálej zákazník :smich:
Září 8, 200916 r já jsem spokojenej...manželka taky...a ani sousedka si nestěžuje.....vidíš já píchám...ty jen honíš Radši honit, než píchat do sex-schop-boxu
Září 8, 200916 r Potkaj dva nachmelený ženu s malymá kozama nedá jim to a pokřikujou kde si byla když rozdávaly kozy:Stála jsem frontu na pi.u vole. TAKŽE KDYŽ ROZDÁVALY OCASY STÁL JSEM KURVA NĚKDE V JINY FRONTĚ.
Září 8, 200916 r já jsem spokojenej...manželka taky...a ani sousedka si nestěžuje.....vidíš já píchám...ty jen honíš a jak si přišel na to že jen honím To spíš ty máš jen manželku a imaginární sousedku
Září 8, 200916 r a jak si přišel na to že jen honím To spíš ty máš jen manželku a imaginární sousedku manželku z boxu
Září 8, 200916 r Ty woe to se nedá číst v klidu Moje polovička se ptá co to tady čtu a jestli nechcete udělat téma pro ně že prej by řekly pravdu A já bych prej podle ní vyhrááááááál
Září 8, 200916 r Potkaj dva nachmelený ženu s malymá kozama nedá jim to a pokřikujou kde si byla když rozdávaly kozy:Stála jsem frontu na pi.u vole. TAKŽE KDYŽ ROZDÁVALY OCASY STÁL JSEM KURVA NĚKDE V JINY FRONTĚ. Pane řediteli a kdy mi ho tam strčíte? Ale on už tam je.. Jééééé, ten je ale vééééélííííííkýýýýý
Září 8, 200916 r Ty woe to se nedá číst v klidu Moje polovička se ptá co to tady čtu a jestli nechcete udělat téma pro ně že prej by řekly pravdu A já bych prej podle ní vyhrááááááál Jako ¨nejmenší, jo?
Září 8, 200916 r Pane řediteli a kdy mi ho tam strčíte? Ale on už tam je.. Jééééé, ten je ale vééééélííííííkýýýýý tvůj zážitek?
Září 8, 200916 r Autor Ty woe to se nedá číst v klidu Moje polovička se ptá co to tady čtu a jestli nechcete udělat téma pro ně že prej by řekly pravdu A já bych prej podle ní vyhrááááááál tak když je ta tvoje na miniatury....jsi podle ní král....
Září 8, 200916 r tak když je ta tvoje na miniatury....jsi podle ní král.... lepší než jako ty "jen králíček"
Září 8, 200916 r Autor Pane řediteli a kdy mi ho tam strčíte? Ale on už tam je.. Jééééé, ten je ale vééééélííííííkýýýýý akorát místo ředitele je Míra a místo sekretářky jeho paní
Září 8, 200916 r Autor Já jsem jen dělník, ale chodí tady do hospody i THP /cenzurováno/ ale THP není rovno s ředitelem....zatím.....zatím.....
Září 8, 200916 r akorát místo ředitele je Míra a místo sekretářky jeho paní Tak a dost!!!!!!!!!!!!!!!! Jdu do plivárny
Září 8, 200916 r Já jsem jen dělník, ale chodí tady do hospody i THP /cenzurováno/ Některý sekretářky jsou i na dělníky
Září 8, 200916 r Mažu domu šichta právě skončila,dnes to docela šlo tak se tu stěma vašima obrama mějte v sobotu Zdáááááár.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.