Září 8, 200916 r Autor to spíš ona jemu. Marečku utíkej se osprchovat, dnes dostaneš odměnu že to tak znáš....z domova????
Září 8, 200916 r že to tak znáš....z domova???? jen si to představuju, na manželku mám ještě dost času, takže zatím žádnej stereotip po osprchování vážně nemám
Září 8, 200916 r Autor jen si to představuju, na manželku mám ještě dost času, takže zatím žádnej stereotip po osprchování vážně nemám aha takže na discotéce na WC na prasáka...to je vodvaz
Září 8, 200916 r aha takže na discotéce na WC na prasáka...to je vodvaz tak zas z tohohle už jsem vyrost
Září 8, 200916 r dobře tak prostě jen na prasáka tak nevím jak ty, ale já jsem čistotnej, se koupu dvakrát někdy třikrát deně, ale to je jiná
Září 8, 200916 r Autor tak nevím jak ty, ale já jsem čistotnej, se koupu dvakrát někdy třikrát deně, ale to je jiná
Září 8, 200916 r tak já si du dát výbornou večeři a pak a neboj Marku, už jsem se sprchoval Tak si to užij s tím boxíkem
Září 8, 200916 r Autor tak já si du dát výbornou večeři a pak a neboj Marku, už jsem se sprchoval Tak si to užij s tím boxíkem kecy...jdeš si honit.,..tak pozor ať to nepřeženeš...aby tě neboleli ručičky.. a boxík až zítra.....
Září 8, 200916 r kecy...jdeš si honit.,..tak pozor ať to nepřeženeš...aby tě neboleli ručičky.. a boxík až zítra..... tak honit bude někdo jinej mám na to lidi
Září 8, 200916 r např..............................kamaráda ......... Jo, nejlepšího kamaráda -haf, haf
Září 8, 200916 r Míra nemyslí na psa...on na to má 30 králíků :) S králíkama????? nemohl by to aspoň nafotit?
Září 8, 200916 r dobrej večír ve spolek bando hospodská dlouho jsem tu nebyl a koukám že se nic nezměnilo - témata jsou opět výběrová Míra: pěkný strakáči
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.