Říjen 6, 200915 r no jo ale možná na hry a sekačky to ne,sem to taky zařizoval pro kámoše to samý co měl Vlasta a vyšlo to na 2000,-
Říjen 6, 200915 r hele jak nešlo sem byl před tebou a další mapu jsem byl první,ale je pravda že obě mapy jsme projeli,na hovno tým Co to pláácáááš Prvníí mapu zamnou a druhou teda o misto predemnou nooo...
Říjen 6, 200915 r tak první mapu sem nepočítal,sem došel později tak proto až za tebou ,co dnes dáme Jirko,budeš mít čas?
Říjen 6, 200915 r Co to pláácáááš Prvníí mapu zamnou a druhou teda o misto predemnou nooo... a v té cos odešel tak 1 sem byl . Jirko zjišťuji že se těším už na MW2 a toto už teď tolik neprožívám,co ty?
Říjen 7, 200915 r Jo a v obci Štítary(Domažlicko) stojí plácačky s mikrovlnkou naštěstí v opačném směru takže moje cesta do práce proběhla bez uhony.
Říjen 7, 200915 r Autor teď jsem byl ve městě a v autě mi to ukazuje už 19,5°C, bez deště Upraveno Říjen 7, 200915 r od Marek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.