Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

ale menší problemy s ABS,pak EPC a nakonec jsem byl na výmeně v servisu s brzdovkou a zjistily že mam praskly silentbloky,schnily výfuk a něco se štelovákem paken vzadu

Vloženo

sfinstvo by to nebylo,kdyby si měl offroad :D:D:D

Já těd přijel z Český Lípy a taky mazec .. hlavně tankodrom :D tak jsem si u toho hned vzpoměl na písničku... Hrály jsme kličkovanou,vždyt to znáš.... :D

Vloženo

honorar nejaky poslu neviem kolko ale tipujem tak 16 € :D

nene neboj, na vas ja chlapci moji nezabudnem :D

inac robim zurku vo svojej vile na plazi v los angeles tak ked cete mozte prist letenky zaplatim.... :smich: :smich: :smich:lol lol lol lol

Vloženo

inac robim zurku vo svojej vile na plazi v los angeles tak ked cete mozte prist letenky zaplatim.... :smich: :smich: :smich:lol lol lol lol

Počkám na ostatní a pak to vezmem hromadně jako zájezd,ať to máš trochu levnější za skupinovou letenku :) :)

Vloženo

Dobrý nedělní podvečer :)

brej večír,já nikde nebyl celej víkend,sem rád když dojdu na wc lol

no tak to je teda mazec že to až tak závažný, tak držím palce, ať si co nejdřív fit ;)

Vloženo
honorar nejaky poslu neviem kolko ale tipujem tak 16 € :D

nene neboj, na vas ja chlapci moji nezabudnem :D

a hle, pan novinář lol Tu nabídku beru hned, kor když všechno platíš :_icon_smich2::palec2:

Vloženo
Dobrý nedělní podvečer :)

no tak to je teda mazec že to až tak závažný, tak držím palce, ať si co nejdřív fit ;)

no myslel jsem,že to bude prdel ale po páteční návštěvě na chirurgii jsem změnil názor.....

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...