Přejít na obsah

Hospodský pokec


Marek

Doporučené příspěvky

Nazdaj bando zdravím z dovolené,ikdyž se to o ní zas tak říct nedá od včerejška mame koupenou dost zanedbanou zahradu nebo zahradku(200m2) a tak se snažím probít džunglí od jednoho konce na druhej,ale už to skoro mám.Jsem doma ještě tejden tak to zakladní stihnu a přístí sobotu mám odpočinkovou jedu na Den s armadou Bahna 2011 a zejtra konečně vyměním džundovi přední tlumiče už se kolíbá jak kachna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bahna nezklamaly krásně zabahněno sem tam přehaňka a větší déšť až skoro na konec,ale klobáska byla stejček nakonec taky,večer jsem pak trochu víc zapil narozky a dnes jsem se dopo léčil dnes už končí dovča zejtra makám.Fotky z bahen hodím zaftra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To se tak někdo má prázdniny,taky bych si jedny zopák,to jsem prošukal cely leto s jednou pěknoučkou liberečandou co byla u babči na prazdninách nejdřiv jen prej 14 dní a pak zustala skoro až do konce prazdnin,jo holt zdravej vzduch, motorka a moje já udělaly své.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...