Pupinek26 Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 ...jj dobra neni nikdy spatna vec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiri92 Vloženo 21. Červen 2011 Sdílet Vloženo 21. Červen 2011 To si byl pěknej kanec Vlasto jinak už mam taky prazdniny včera poslední zkouška Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 Člověk má teď už čas a tady pořád nikdo není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 člověk tu pár dní není a žádná změna koukám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 čus, no právě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 a co by jsi si přál za změny?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 22. Červen 2011 Sdílet Vloženo 22. Červen 2011 jiří-jelikož se mi tam chechttáš tak z toho odvozuju,že zkouška dopadla na takže taky gratulejšn. Jo motorka a Vlastík lehčí o 30kilo to nebylo zas tak špatny spojení pro děvčátka vcelku lákavé. jo a na tohle cholky taky dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 dobré odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 kluci přemýšlím už přes týden že si koupím bike na ježdění a mám z toho hlavu jako meloun už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 taky nad něčím přemýšlím. mám starou silničku a potřebuje vyměnit. na cestu po Praze to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 no já chtěl něco +-20,ale už jsem na 30 a to sem nechtěl nic drahýho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Kurva hoši, gutten tag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 čau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 Čauky ve spolek.Máme se? já makám až do uterý auau. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 no já chtěl něco +-20,ale už jsem na 30 a to sem nechtěl nic drahýho tak tolik do toho zatím nechci dát, snad se mi podaří sehnat něco levnějšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 23. Červen 2011 Sdílet Vloženo 23. Červen 2011 ty woe vy máte starosti já sem lakomej koupit dva new pláště za 3stovky na mého letityho favouše,kteryho stryc dotáhnul z NDR :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 to víš, 300 jsou už dost,to bych taky nedal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 Zdar. Neprovokujte s těma prachama! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 dobré odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 to víš, 300 jsou už dost,to bych taky nedal :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 já je taky nedam aspon mám vymluvu že nemůžu jezdit na kole....kolega z práce jezdí celkem dost a furt mě táhá někam na 50-60km výšlap :-))) a to by mě asi zabilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 to není zas tak moc aspoň by jsi nohu hezky procvičil já snad teď objednám z aukra jiný rám a dodělám si silničku, ta stavající už není k dobrému požitku z jízdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 no nevim mě přijde že při jizdě autem jak šlapu na pedál plynu tak cvičim až-až :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Červen 2011 Sdílet Vloženo 24. Červen 2011 nevím, nevím. zkusím se zeptat nějakýho odborníka :smich: asi dělám někde chybu :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Vloženo 27. Červen 2011 Sdílet Vloženo 27. Červen 2011 dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.