Přejít na obsah

Hospodský pokec


Marek

Doporučené příspěvky

Vlasto máš pravdu!!! :palec2:

Při mím štěstí vyjedu od PneuChára a na druhý straně Domažlic mě naši neohrožený příslušníci zastaví a podle novely zákona jedu do Chrastavic na STK. :feve:

Komise Besip Vám zde vybírá nejzásadnější změny v pravidlech silničního provozu.

Od 1.8.2011 nabývá účinnost zákon 133/2011Sb. a tím přichází dvacátá třetí novela zákona 361/2000Sb. o provozu na pozemních komunikacích.

Kontrola technického stavu

nový paragraf zabývající se kontrolou technického stavu vozidla a kontrolou největší přípustné hmotnosti vozidla při silniční kontrole policisty nebo celníky a u vozidel ozbrojených sil vojenskými policisty. Pro provedení kontroly se stanovuje možnost délky zajížďky do 8 kilometrů (celkem tam i zpět), povinnost řidiče řídit se pokyny obsluhy zařízení provádějící kontrolu. O jejím provedení obdrží řidič doklad. V případě vážných nebo nebezpečných závad je řidič povinen uhradit náklady za provedení kontroly. Prováděcí právní předpis upřesní způsob provádění kontroly, stanovení nákladů na její provedení i náležitosti dokladu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stando ja uplne zapomnel, ktere jsi nakonec poridil :) Musim se podivat do tveho topicu :)

Ale jak rikas, zima teprve zacina, je dlouha doba pred nami a ja jeste musim prodat ty svoje :(

Mr. Kyblik, Vlasta ma pravdu musis dat 195/50 R15, jelikoz ostatni neni zapsano v TP, je novela od roku 2003, kdy se daji dopsat do TP, diky prichodu model RS, kola 6,5 x16 s pneu 205/45 R16 a na zimu 185/55 R15, takovy rozmer, kvuli snehovym retezum, protoze na 195/55 R15 uz by to bylo moc, co jsem slysel od lidi primo ze Skodovky.

V kolik se docela pohybuju a mam moznost sehnat prakticky cokoli, vzdy je jen otazka financi a obcas casu, neco trva dele :( Pripadne kdyz by jsi chtel na leto 14 Alu Skoda , model Spirit , tak mam jedny zanovni na prodej s novyma pneu, resp. dve novy a dve zanovni. Cena co mam tady v inzerci je orientacni, tady pro kluky z FI sekce by se dalo urcite poladit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdar

Stando to znám,taky už měla máma takovou malou krizovku tak začala běhat ráno od 6-8 s poštou a letákama,je spokojená,že zhubla(což má pravdu,zadeček se ji pěkně formuje)a baví ji to,a pak se vtěch babách vyznej. :p

Editováno: , autor: Vlasta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...