Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Taky se uz nemuzu dockat snehu .. ale v beskydech ma pry nejaky napadnout tak si mozna zajedu do hor a tam si zaklouzu :)

Joo snih je v očekávaní,ale já ještě musím dodělat ručku,snad o víkendu to dám do kupy.

čus, no u nás dneska už napadlo, celý dopoledne hustě sněžilo

ty woe kde to žijete? :-) u nás jen chčije a chčije

uplně na severu :D

tak to závidim :-( tady dneska odpoledne chcalo jako v létě :-)

teď jsem na cestě do práglu a celou cestu chčije, tak to je asi všude

Dnes jsem byl v ostrave a uz padal snih s destem .. jinak ve frydku-mistku uz snezilo asi tyden zpatky ale to jen takovy poprasek ale byl to uplne prvni snih ktery okamzite roztaval :)

O víkendu má padat sníh - hurááááááááá!!!!

Nazdaj bando od rána tu padá něco takoveho jako sníh s deštěm,nebo spíš dešť se sněhem,a zrovna moc pěkně se v tom nejezdí.Jo a určo vim,proč chcete furt ten sníh,máte strach,že Ježíšek na mokru nepřijede co?

Upraveno od Vlasta

Slibovali sníh, že bude padat všude jenže zatím jen chčija a chčije lije jak z konve. :kol-26:

Vlasto máš pravdu!!! :kol-28:

tak tady zatím je prší

Vlasto ty jsi na to kápnul, proto jsem Ježíškovi na balkoně připravil sněžný dělo a budu mu připravovat sněžnou plochu :-)

Tu svítí slunko, ale strašně fučí vítr.

U nas se zacina zatahovat a vypada to na poradne kruty vecer .. a vitr ten uz beru jako samozrejmost :D Ten je tu takovy ze me to malem odfouklo :D

No ono v prosinci začlo trochu sněžit, a páni silničáři to nečekali, že by mohlo a jsou z toho překvapený :D jako vždy :kol-44: Takže jsem rád, že jsem dnes dorazil domu, všude bouračky a stojící kamiony a za cestu cca 140km jen 1 pluh :076

mě třeba předevčírem překvapil po jednom vichru ležící obecní vánoční stromek 5 čísel od našeho baráku .-)))) a to sem stal autem vedle něj.akorat škoda že na druhy straně.moh sem podojit pojištovnu :-(

to by byl pěknej ježíšek mít stromek na autě, ale zas je fakt, že by bylo něco z pojišťovny :D

to jo řek bych, že asi víc než v bazaru :-)))

Dobrý věčer všici. Líp by znělo auto pod stromečkem. :D

jj to by byla nadhera :-) škoda no takovej tuning se jentak nevidí

Ty se tho chceš nějak zbavit. Co ti to auto udělalo?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.