Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Taky se uz nemuzu dockat snehu .. ale v beskydech ma pry nejaky napadnout tak si mozna zajedu do hor a tam si zaklouzu :)

Joo snih je v očekávaní,ale já ještě musím dodělat ručku,snad o víkendu to dám do kupy.

čus, no u nás dneska už napadlo, celý dopoledne hustě sněžilo

ty woe kde to žijete? :-) u nás jen chčije a chčije

uplně na severu :D

tak to závidim :-( tady dneska odpoledne chcalo jako v létě :-)

teď jsem na cestě do práglu a celou cestu chčije, tak to je asi všude

Dnes jsem byl v ostrave a uz padal snih s destem .. jinak ve frydku-mistku uz snezilo asi tyden zpatky ale to jen takovy poprasek ale byl to uplne prvni snih ktery okamzite roztaval :)

O víkendu má padat sníh - hurááááááááá!!!!

Nazdaj bando od rána tu padá něco takoveho jako sníh s deštěm,nebo spíš dešť se sněhem,a zrovna moc pěkně se v tom nejezdí.Jo a určo vim,proč chcete furt ten sníh,máte strach,že Ježíšek na mokru nepřijede co?

Upraveno od Vlasta

Slibovali sníh, že bude padat všude jenže zatím jen chčija a chčije lije jak z konve. :kol-26:

Vlasto máš pravdu!!! :kol-28:

tak tady zatím je prší

Vlasto ty jsi na to kápnul, proto jsem Ježíškovi na balkoně připravil sněžný dělo a budu mu připravovat sněžnou plochu :-)

Tu svítí slunko, ale strašně fučí vítr.

U nas se zacina zatahovat a vypada to na poradne kruty vecer .. a vitr ten uz beru jako samozrejmost :D Ten je tu takovy ze me to malem odfouklo :D

No ono v prosinci začlo trochu sněžit, a páni silničáři to nečekali, že by mohlo a jsou z toho překvapený :D jako vždy :kol-44: Takže jsem rád, že jsem dnes dorazil domu, všude bouračky a stojící kamiony a za cestu cca 140km jen 1 pluh :076

mě třeba předevčírem překvapil po jednom vichru ležící obecní vánoční stromek 5 čísel od našeho baráku .-)))) a to sem stal autem vedle něj.akorat škoda že na druhy straně.moh sem podojit pojištovnu :-(

to by byl pěknej ježíšek mít stromek na autě, ale zas je fakt, že by bylo něco z pojišťovny :D

to jo řek bych, že asi víc než v bazaru :-)))

Dobrý věčer všici. Líp by znělo auto pod stromečkem. :D

jj to by byla nadhera :-) škoda no takovej tuning se jentak nevidí

Ty se tho chceš nějak zbavit. Co ti to auto udělalo?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.