Prosinec 6, 201113 r Taky se uz nemuzu dockat snehu .. ale v beskydech ma pry nejaky napadnout tak si mozna zajedu do hor a tam si zaklouzu
Prosinec 6, 201113 r Joo snih je v očekávaní,ale já ještě musím dodělat ručku,snad o víkendu to dám do kupy.
Prosinec 7, 201113 r Dnes jsem byl v ostrave a uz padal snih s destem .. jinak ve frydku-mistku uz snezilo asi tyden zpatky ale to jen takovy poprasek ale byl to uplne prvni snih ktery okamzite roztaval
Prosinec 16, 201113 r Nazdaj bando od rána tu padá něco takoveho jako sníh s deštěm,nebo spíš dešť se sněhem,a zrovna moc pěkně se v tom nejezdí.Jo a určo vim,proč chcete furt ten sníh,máte strach,že Ježíšek na mokru nepřijede co? Upraveno Prosinec 16, 201113 r od Vlasta
Prosinec 16, 201113 r Slibovali sníh, že bude padat všude jenže zatím jen chčija a chčije lije jak z konve. Vlasto máš pravdu!!!
Prosinec 16, 201113 r tak tady zatím je prší Vlasto ty jsi na to kápnul, proto jsem Ježíškovi na balkoně připravil sněžný dělo a budu mu připravovat sněžnou plochu :-)
Prosinec 16, 201113 r U nas se zacina zatahovat a vypada to na poradne kruty vecer .. a vitr ten uz beru jako samozrejmost Ten je tu takovy ze me to malem odfouklo
Prosinec 16, 201113 r No ono v prosinci začlo trochu sněžit, a páni silničáři to nečekali, že by mohlo a jsou z toho překvapený jako vždy Takže jsem rád, že jsem dnes dorazil domu, všude bouračky a stojící kamiony a za cestu cca 140km jen 1 pluh
Prosinec 16, 201113 r mě třeba předevčírem překvapil po jednom vichru ležící obecní vánoční stromek 5 čísel od našeho baráku .-)))) a to sem stal autem vedle něj.akorat škoda že na druhy straně.moh sem podojit pojištovnu :-(
Prosinec 16, 201113 r to by byl pěknej ježíšek mít stromek na autě, ale zas je fakt, že by bylo něco z pojišťovny
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.