Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak dneska byl řízeček se salátem :)

Jinak my jsme měli tyhle, obě v tý oranžový. Ta starší už nevím kde jí je konec a ta mlaší je někde na chatě ale už bez korby chudinka :D

post-35771-0-81979400-1333279286_thumb.j

post-35771-0-64017100-1333279307_thumb.j

Vloženo (editace)

Povedla se vydražit na aukru,mám ještě par kousku z dob mého dětství,autobus ŠD11,Š120,ale ta není uplně O.K.,vláčky na klíček,Avii mrazirny a už ani nevím co v ty krabici všechno je před prckama schovaný :kol-27: teď jsem vydražil dva trakturky ze kterejch bude jeden bezchybnej.Každopádně já byl roubíř takže po mě nezbylo nic a co zbylo dodělaly neteře takže teď nakupuju to co se mi líbí a jednou to bude mít svoji vytrínu na vystavení.

Baris ta modrá s červenyma kolama tak tu maj zatím cacorky na hraní a nenápadně jim ji schovám.

post-86-0-10243100-1333279504_thumb.jpeg

Editováno: , autor: Vlasta
Vloženo

Vlasto tak to je paráda :kol-47: No já byl taky šmejďák :D Si pamatuju, jak jsme dělali s kámošema bouračky aut a i jsme je zapalovali jako že hoří :D :D

Vloženo

Bacha pánové bere se to tu jako normálně zaměstnání a namátkově tu bude foukat ... takže si musím dávat majzla

Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk

Vloženo

Presne tak , ja byl posledne na jednom na tyden a za boha si nemuzu vspomenout co jsme tam delali :D tyden jak duha :D

Jinak jde mi o Zluteho Dracka, od Piskota, kdyz to vidim tak mam sto huti se na vsehno vykaslat

Odeslano z Iphone 4S

Vloženo

No jo holt jsem ve službě ... ale tak večer si něco dám,ale opatrně,za průser mi to nestojí ... ožeru se až v pátek až udělám zkoušky ....

Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk

Vloženo

ale to byly nějaký mladý šmejdi určitě, viděli sportovně upravený auto, tak ho čorli. takovouhle prasárnu by normální zloděj co chce něco ukrást neudělal

Vloženo

Ja to vidim spise na zavistive prase jako se to stalo memu kamaradovi z polska, perfektni 206 cc ukradena po tydnu nalezena polita barvou, popalena , proste znicena.

Odeslano z Iphone 4S

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...