Duben 12, 201213 r Kdyby jenom kokot, ale i nějakej ten blbec,vůl, debil.... a taky jedna kjáva!!!! Jinak jsem byl celkem v klidu.
Duben 13, 201213 r A to skuste jezdit po polsku Ti radi pozivaji i obousmerne kruhace jinak bry ranko panove
Duben 13, 201213 r tak ja toho mam dnes jako na posrani,udelalo se krasne a lidi pred vikendem porad neco chcou,servis mame az po strop plnej takze dalsi sekacky neberem
Duben 13, 201213 r Pátek 13tého zatím v pohodě,ikdyž olno je až teď dopo jsme docela projezdily. Od zítřka mám dovču až do 23,samo,že hlavně kvuli rally šumava to se rodině strácím v pátek v poledne a návrat sobota někdy večer,a mám dost práce na zahrádce,já věděl proč ji zas tak moc nechci te´d jsem tam furt a furt je co dělat. Teď jsem postavil hangár na sekajdu a nářadí,dodělávam piskoviště pro prcky a tak dále a tak dále. Hangár je něco jako prodávaj v OBI,ale tu cenu bych jim nedal,takže se poved vydražit na aukru za 3tis plus pošta.
Duben 15, 201213 r Bry ranko ,Vlasto ,ja bych chtěl mit Tvoje štěsti na aukru ja nikdy nic klounyho netrefim a tys trefil perfektni sekackovou kadibudku
Duben 15, 201213 r Taky dobré nedělní ranko,od deseti jde manźelka po 15ti letech za volant,tak kdyby jste na domažlicku potkaly červenou T Yaris s napisem autoškola jedoucí šílenou rychlostí,v každe zatáčce bokem tak to rozhodně nejni moje žena,hezkou neděli
Duben 15, 201213 r Jo jo formule nataženej na gauči a teď zasraná reklama co vic si přat. Tak u nás to nejni tak zlý,je zataženo,ale neprší.
Duben 15, 201213 r Tady je taky zataženo. A to mě dneska čekaj dva srazy, tak jsem na to počasí zvědavej
Duben 15, 201213 r ale to pravě Vlastiku nehapu, ono zavod fajny , sice pod mrakem a oni tam prcnou reklamu a co když se jim přes reklamu nekdo vyseka
Duben 15, 201213 r Tak v jeho letech by chtěl jezdit jako kdysi v ferarri no jo ,je to jezdecky veteran
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.