Duben 15, 201213 r Luboši těší mne Vlasta Jozef tak to je bomba,jakym zpusobem,silná vule a sport,bandáž žaludku nebo si byl u Kateřiny jste to co jíte. Tu bandáž vylučuju dopředu páč to bys asi klobásky nemoh,já bych taky potřeboval aspoň 10dolu,abych byl spokojen.
Duben 15, 201213 r z blbosti , dostal jsem od bratranka k narozeninam psa, a ta moje obluda je naročna na pohyb, takže dlouhe prohazky,občas naky beh , a taky blbnuti na zahrade jinak do bandaže bych nešel jinak omezil jsem sladky moje je cukrařka a ona doma nic sladkeho nesnese ale lavor mi zustal sice menši ale je
Duben 15, 201213 r Jozzi: To znám, doma máme s přítulkyní dva psi tak běhám taky, někdy je to zábava a sranda , někdy rutina a někdy to otravuje a zdržuje , ale jsou naši!!!!!!!!
Duben 16, 201213 r V Krakove taky chcije a chcije, vetsinu cesty z Ostravy huste prselo, viditelnost tak 100-200 metru.. proste prijemne!
Duben 16, 201213 r Brý den! Hu nás na Chodsku už ruhý den chčije a chčije a docela i zima se přidala.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.