Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

mě taky, hlavně už těm našim došlo, že nesměj pořád prasit. Dneska jsme nebyli v oslabení, takhle se to má hrát :kol-47:

já hokej jen poslouchal z rádia, bohužel v práci nemůžem mít TV, ale pravda je že občas jsem zaběhl na vrátnici a za jímavé je že jsem tam nikdy nebyl jen já a vrátný :D

no tomu se říká pracovní morálka :D no vrátnej na tom byl nejlíp :D

jinak já do 20:20h makal jak fredka a pak jsem hodně zvolnil :kol-31:

Nebuďte si tak jistí tím, že na slováky umíme. Slováci porazili Kanadu a to je co říct .. přeci jen co si budeme povídat Canada je hokejová velmoc. Ikdyž už jsem si taky v prvních chvílích říkal že letos bude opět zlato, nejsem si tak jistej. Ale kéž by :)

Do pjordele problém! Mě zamrzne asi jako spoustě dalším voda v ostřikovačích .. už je 0,9°C a klesá ..

Upraveno od Petrkiller

Peťo: to že umíme na Slovensko ... to je sice pravda ... ale taky trochu jsem to psal s nadsázkou ... přeci jen trochu překvápka letos na mistrovství ... Kanada končí, USA končí ... Švédi končí ... každopádně to zase bude dost zajímavý zápas ;)

Kyblíku: já jsem to sledoval taky v práci (teď ještě v práci jsem) ... my tu naštěstí TV mít můžeme .... kdyžtak můžeš doma kouknout na opáčko na netu třeba ;)

Ja to nevidel :( ale rano jsem si to precetl :D jedem hosi jedem do toho , hej :D zo slovenskem to nebude lehke, ale klukum verim ;)

Bude to drama jak cyp ....

Dobré ranko,zapas byl velmi podařeny a hlavně ta třetí třetina na tu jsem vydržel koukat celou a neskutečný jak se to převalovalo z jedny strany na druhou,takovej má bejt hokej a ne vyhazovat a branit.

bylo to vcera ale narocny co :D

dobre rano

čau Ondro :D

Zdarec ;) aaaa novy stamgast ;)

Zdarec ;) aaaa novy stamgast ;)

jako já? :D kdepáák,spíš staronová :D jen sem tu dlouho nebyla ;)

Aaaa taky moznost ;) ja se racim predstavit , Pepa jmeeeeno me :D to vis ja patrim k tem slusnejsim :D :D :D

Ahoj, to jsou k nám hosti po tak dlouhý době :D

Aaaa taky moznost ;) ja se racim predstavit , Pepa jmeeeeno me :D to vis ja patrim k tem slusnejsim :D :D :D

jo to mi tu kdysi říkali všichni a pak se předvedli :smich: ..my dva se ještě neznáme takže Žanetka jméno mé :p:D;) taky mě těší -_-

Ahoj, to jsou k nám hosti po tak dlouhý době :D

:D zdary,no přišla sem se podívat jak si tu žijete :rolleyes:

pěkně to tady zanedbáváš jako :D

pěkně to tady zanedbáváš jako :D

nepruď nebo zase jdu :D ale je hezký že si mě ještě pamatuješ :t co kibi,standis,marek..chodí sem do hospůdky ještě?už sem tu pozdravila Ondru ale nějak nereaguje kol12

nevyhrožuj jo :D Hele tak kibi zabrousí občas do sekce Fabia I jinak sním píšu spíš na icq, standa taky do hospody skoro vubec nechodí a po markovi se slehla zem :D A ondra tu je, ale je sezona zahrádkářů, tak nestíhá prodávat :D

:smich: tak aspon mě Marek nebude prudit jako kdysi :D a já nevyhrožuju,sám víš že sem toho schopná :D

ale nevím co s ním je :D toho jsem si už všimnul, že zmizíš na dlouho :D A co je novýho? ;)

ty jo já kdysi největší spamerka tu :D že jste po mě nevyhlásili pátrání :smich: i když s některýma sem se viděla na srazech..u mě nového?tý jo,až na pár maličkostí co nestojí snad ani za řeč,nic :smich:

ale tak něco určitě ;):D

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.