Květen 19, 201213 r Dobre rano Bavili se o stechiometricke smesi, pokud si dobre pamatuju a ta je u benzinu po dosazeni rizeni v otevrene smycce kolem 14,7. Pri startovani je to od 2 do 12. Pri akceleraci se tento pomer muze priblizit az k hodnote 12.
Květen 19, 201213 r Nazdaj v subotu. Já as celej neviděl, kompresní poměr byvá u benzínu kolem 9-10,ale test S Svift sem viděl a hodně dobrá motokára. Večer jdu na kuželky a teď se flákám,čučím na TV a v ledničce je připravená flákota (jozi hodně velká pěkně naložena) k obědu páč jsem doma sám,manželka odjela někam na tremp na srub,děti zdrhly k babičce a já se pujdu večer unavit jak sportovně tak společensky.
Květen 19, 201213 r Jakto že nekoukáš na hokej? Já se koukám no a češi hrajou hůř než jsem předpokládal
Květen 19, 201213 r Už se to lepší .... no uvidíme .... Ještě večer by mohla Chelsea klepnou Mnichov a su spokojený
Květen 19, 201213 r Ano je to v prdeli řekněme to na plnou hubu. Ani já nehraju florbal tak blbě jako ti naši hokejsté .. dnes je to ostuda vůbec nehrajou pořádně Slováci je přehrávají a já to vypínám a házím TV z okna ..
Květen 19, 201213 r to viš , při hokeji se mi psat nechtělo ,byl to jeden z nejhezčich zapasu co jsem viděl na tomdle tom mistrovstvi
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.