Vlasta Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Čauky kdyby se náhodou někdo nudil a měl při neděli než začne F1 časík potřeboval bych trochu pro představu hodit 1)jenom střechu 2)komplet tak jak je to vyšrafované ne druhé fotce barva černá mat díkes flákači,já už jedu čtvrtou službu a ještě zejtra mě čeká noc tak mi udělejte trochu radosti.Stilo je souseda a vlajka už začíná byt out. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Ty chceš pomoci s italskou pomstou na 4??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 mě přijde že majitel se tomu Italovi taky pěkně pomstil :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Právě proto,že už pomalu dospívá a dostává rozum tak potřebujem změnu. Co je to italská pomsta na 4??? ,já abych mu měl co vpálit až zas bude hanět škodofku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 No přece F I A T ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 přesně tak -Fiat EKKAR boduje!!! :kol-28: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Fiat není špatná značka :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 9. Září 2012 Sdílet Vloženo 9. Září 2012 Ne, není - ale doma bych to nechtěl. V rodině byl jeden jedinej Taloš - Lancia Dedra 2.0i 4x4 - a jak rychle přišla, tak rychle odešla. Nikomu se nechtělo živit káru se základní spotřebou 12/100, která navíc vyžaduje mít v nádrži minimálně 10 litrů, jinak odmítne nastartovat - vysledováno z chování auta. Nevím, kde a jaká funkce to způsobovala, ale pokud se vypnulo zapalování a v nádrži bylo v ten moment pod 10 litrů, před dalším odjezdem nutně nastalo předbarákový divadýlko s kanystrem a jízdou k pumpě. Takže Lancia - další italská pomsta, tentokrát na 6 ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 10. Září 2012 Sdílet Vloženo 10. Září 2012 To bylo myšleno obrazně.Italové umí design,jak aut, tak motorek, ale to je tak asi všechno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Tak Ducati Monster se Jim povedl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 No design jo, ale ta sucha spojka Monstera jsem chtěl, ale vyhrál rozum a pořídil jsem sv650 K1.Jinak z aut se me líbí nový petikilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Jo takovy abartik, bilej , cerveny doplnky , to by byla hracka a na dukatku nedam dopustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Taloši umějí rychlý auta i motorky, jen kdyby tak udělali něco na "normální silnice" myšleno z pohledu středoevropana - ty jejich bleskurychlý plazivky se plíží pár čísel nad silnicí a po český záplatovaný silnici je s tím utrpení jet. Druhej problém jejich vozidel je, že jejich motory nemají moc rády zimu na sever od Alp - kolega má "fifáka makrelu weekend" neboli fiata Mareu kombi - a s motorem 1,9JTDi. Co ten se ten motor naproklínal každý ráno minulou zimu, vždycky když teploměr spadnul pod cca -10°C, makrela odmítala nastartovat - a hned vedle něj naprosto spokojeně chytaly na první pokus turbodehtový fábule a kokty... Přitom do nafty přilíval Velfobin nebo jakou sračku proti vlhku, žhaviče i filtr dával na podzim nový - a ta talošská bestie ne a ne chytit. Nezbylo než použít metodu známou starším přispěvatelům z vojny - aneb ledovej start "vejtřasa", když se mu "daly přečíst noviny" = zapáleným věchtem Rudýho Práva se ohříval vstup vzduchu do sání motoru... Po "přečtení deníku Blesk" makrela kupodivu startovala... Ale pořád ještě zlatý svatý talošský káry proti těm žabožroutskejm - ty jsou úplně na ... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Ta posledni veta je svata Pravda a mela by byt velkym pismem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Jop. Frantik fakt ne.možná to co děláme v Kolíne, protože to je napůl Toyota. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Souhlas, jen doplnim, ze to co vyrabeji Francouzi se snad ani auty neda nazvat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 no já nevim ,, ale to co vyrobili v bolce a já to koupil jako hatepko bych autem taky zrovna nenazval :-) kazdych 40tis. repasovat hlavu a ventily mi moc na úrovni nepřijde :kol-28: .... zas na druhou stranu otec koupil fungl novou vaginu grandtour skoro v plný výbavě a osobně bych řek že interier je ještě větší shit než u mě v FI classic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Krásná debata o italskejch autech,ale já chtěl střechuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu do černa prdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Vlasto KLÍÍÍÍÍD, jseš v Hospodě, tak se plká o všem možným... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 kazdych 40tis. repasovat hlavu a ventily mi moc na úrovni nepřijde. No já mam na bobkovi co jsem dal mladý 115 tis z toho 10 tis na čistý e85 a palice drží.u tebe asi vadna série, nebo jsi na auta dobytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 azriel:ty jezdíš na e85 a já sem dobytek???.... :kol-28: :kol-28: .... ono ventily se podpalujou hlavně na 40kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Krásná debata o italskejch autech,ale já chtěl střechuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu do černa prdija Ti dam cernou , bila bude a basta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Jop. Frantik fakt ne.možná to co děláme v Kolíne, protože to je napůl Toyota. Agregát Toyota, platforma Pažout, dýzajn Citrón nebo jak to vlastně je poskládanej ten kolínskej pidiwágen 107/Aigo/C1? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 raca: Ja na sve HTP 40kW 127tis km a bez jedineho problemu, kdyz nepocitam 2 vadne civky...u techto motoru je hodne dulezite, jaky mas styl jizdy - podtaceni a duseni je rychla smart, pak taky kvalita benzinu, vyber oleje a mnoho dalsich faktoru, tim ale nechci rict, ze by jsi jezdil spatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 To s tím podtacenim bych zas az tak moc netvrdil. Ale to je debata nadlouho. S tím e85 to je prasecina asi jako lpg . Akorát vstupní investice je 1/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.