s-talker Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Podle me to vliv ma, ovsem je treba doplnit, ze podtaceni bez zateze a pri nutnosti akcelerace je velky rozdil. Ale jak pises, je to debata na delsi psani. Budeme muset jezdit s racou, abychom zjistili co dela spatne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 no pánové nevim.olej zatimjen v autorizaku a benzín jedině shell.tak jedině že bych se u řízení přestal dloubat v nose :-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 11. Září 2012 Sdílet Vloženo 11. Září 2012 Já dávám olej Shell a tankuji taky Shell nebo u klasický červený Benzinky - ale to už musí být nouze!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Já od novoty měnil po 7,5tis a benzin jenom u OMV.olej jsem točil různé značky a zatím auto jezdi tuk tuk bez problémů.koukal jsem na svíce a vypadá to ze tím e85 se vycistily, tak je měnit po120 tis nebudu.ale mam připravenou sadu pro LPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 zdarec hospodo....co si dáme k pití když z lomcováků je adrenalinovej sport?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 No hlavně je to fajne jak si teď v hospodě kazdej dává jenom pivo jo kdo chce ušetřit a kupuje lampy v kiosku od cernejch, ať se nedivy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 (editace) zrovna jsem si řikal z čeho je ten vietnamec u nás v malý vesnici živ,když tam proda deně 20rohlíku a pul chleba :-) on to dožene na chlastu co střílí místním asocialům :-) Editováno: 12. Září 2012, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 ahojte po delší době Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 nazdar bazar - to už tě pustili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 ahojte po delší době zdarec to ses teda rozkecala :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 čau všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 nazdar stando.... co pijem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 Dáme po stamprli metanolu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 12. Září 2012 Sdílet Vloženo 12. Září 2012 no k nám na sever to snad ještě nedošlo, ale kdo ví jak to bude pokračovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 zdarec to ses teda rozkecala :-) samomluvou netrpím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 (editace) Dáme po stamprli metanolu? chceš vylidnit forum? Editováno: 13. Září 2012, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 (editace) Čauky no já si dám raději radka nealko polotmavé, 1)jsem v pjáci 2)on se vždy najde kretén kterému je to u prdele a klidně Ti to naleje vydělává on Ty jenom zdechneš. 3)tvrdy nepiju páč po něm moc vyvádím 4)nejsem tak blbé abych to chlastal,dokud se to nevyjasní nevyřeší,přesto je mi jasný,že se opět najde blboun,kterej si ten rum ve slevě dá,takže se nemýním přidat na seznam 5)z toho vyplívá,že tu ještě na foru budu prudit nazdááááár Editováno: 13. Září 2012, autor: Vlasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Dáme po stamprli metanolu? ujíždím na stejném pití jak Vlasta :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 taky jsem si občas toho birela pořídil, nemůžu si pomoc ale cejtim v tom mejdlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 světlý nealko je všechno stejný a chutí nic moc zkus polotmavý, to je daleko lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 (editace) jj světlý je takový mejdlový.....nevšim sem si že myslíte polotmavy hmm zkusim Editováno: 13. Září 2012, autor: raca Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 polotmavý mámna mysli ted, na obr je světlý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 na obrazku je světlý ale píšou tam polmotmavý....že tys přešel na dvanacku? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 Já radši nějaké drinky kdyz už musím lemtat alkohol.nealko jedu v kofole.pito je jak sojova náhražka masa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 13. Září 2012 Sdílet Vloženo 13. Září 2012 no ja nedávno ujížděl na těch sladkejch pivech grep apod. než herečka slyšela co to je za chemickej driák a dostal jsem na to stopku.tak už mi zbejvaj jenom sekty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.