cerrtinka Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Zdravíčko....Kdo má radost z pátečního volna? Juchééé třeba já já ne páč nevim co budu dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 25. Září 2012 Sdílet Vloženo 25. Září 2012 Mě čeká lakování auta...Večerní gril párty...Ou už aby to bylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 dovolím si nalít panáka..na památku mého táty který mi včera umřel :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 Mám stejnou zkušenost, ale už 15,5 roku starou. A dodneška s tím nejsem na 100% vyrovnanej... Takže Ti nebudu lhát, že to přejde. Nepřejde, jen si na to trochu zvykneš. Máš tudíž mou plnou soustrast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 (editace) cerrtinka síce sa nepoznáme,ale prijmi odo mňa úprimnú sústrasť Editováno: 26. Září 2012, autor: libero1071 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 čertíku drž se,upřímnou soustrast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 to mě moc mrzí, přeji ti hodně síly, která bude potřeba. Upřímnou soustrast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 dovolím si nalít panáka..na památku mého táty který mi včera umřel :( Žanet, tak toto je hodně smutná zpráva, upřímnou soustrast Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 26. Září 2012 Sdílet Vloženo 26. Září 2012 I já přeji upřímnou soustrast. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 děkuji..... omlouvám se jestli jsem tu zkazila náladu..užijte si prodloužený víkend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 27. Září 2012 Sdílet Vloženo 27. Září 2012 C´est la vie, víme, malá Ďáblinko? Kmotra Zubatá je jediná spravedlivá na světě = na nikoho nezapomene... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Září 2012 Sdílet Vloženo 28. Září 2012 Chrastaváááá To zase bude keců Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 Brý večír!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 dobrou noc.......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Září 2012 Sdílet Vloženo 29. Září 2012 to jsem se toho tu dneska dozvěděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 tak zítra opět pondělí.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 a zas do rachoty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 ahoj, taky se mi nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 :ble Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Září 2012 Sdílet Vloženo 30. Září 2012 Co děláš (= čím jseš), že z toho máš takový pocity, Čerti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Nazdaj tak po tejdnu dovči zase v rachotě,skoro celou dovču jsem prochrchlal a nakonec od čtvrtka,antibiotika něco na levý prudušce,celej víkend pěkně a já nemoh ani na motorku kuva,nicméně jednu radost jsme si se staříkem udělaly další povoz doma,tentokrát veteránek pro radost,už je komplet rozebranej a stařík je furt v garáži máma říká,že aspoň ví kde ho najde. ČZ175/470 Sport. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Ale tak to je nadhernej kousek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Hele - "číza panelka", a podle všeho v origo stavu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Já chcu taky. Kurňa tady to je samej fajnsmekr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 parádní kousek Vlasto, taky bych jí hned bral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.