Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Jo, to bejvaly časy. Tatík ji měl, pamatuju si, že mě na ní vezl poprvé do mateřský školky - posazenýho na nádrži před sebou. Držel jsem se tý "hrazdičky" na řídítkách. Byla to ČZ-175 Sport, na 19" kolech... Jenže panstvo (a dámo), to už je 40 let... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 jo tak to před 40 lety jsem byl ještě 11 let na houbách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 1. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2012 Kybliku, tak to jsme skoro stejný ročník ..... ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Kybliku, tak to jsme skoro stejný ročník ..... ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 To jsi taky na noční ze postujes ve 2 ráno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 (editace) co tu strašíte ve 3h ráno?? :D jinak já před 40 lety asi nebyla ještě ani v plánu Editováno: 2. Říjen 2012, autor: cerrtinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 tak jsem dneska zasel do hospody a na cestu jsem si koupil YETIho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 a já zase pro hladovějící lid oznamuju že se právě cpu řízečkama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 (editace) Editováno: 2. Říjen 2012, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Před 40lety jsem byl v bříšku u maminky a pomalu se chystal. Je pravda,že u nás samolepky nejsou potřeba,zrovna minulej tejden jsem si jednu vychutnal,teda spíš ona mne a budu muset na geošku nejak se mi šooopnul volantík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Nj, já mám v "techničáku" uvedenej ročník výroby ještě se šestkou na druhým místě odprava... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Jako rok 1600 jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Druhý místo ODPRAVA je podle mne v evropským způsobu psaní letopočtu odjakživa tvar XX6X - to cos napsal, je druhý ODLEVA ty soudruhu Jakeši... (to byl taky takovej blbec co si plet levou a pravou ruku...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 No No já to čtu na mobilu a preskocilo mi písmenko a cetl jsem doprava.Tak se hned necerti.:'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Brý ráno!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 To jsi taky na noční ze postujes ve 2 ráno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2012 Né noční, ale po odpolední okolo 00:30 - 01:00h se vracím z práce z Reichu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Tak to potom jo.já ještě dneska a patek az neděle volno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 koukám přes den tu je mrtvo ale v noci to tu žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 kdepak. I přes den se tu občas někdo vyskytne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 nu jistěěěěěěěěěěěě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 no ale jen občas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 nu to je možné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 Nj v praci na noční klidek když tu není mistr.já ho zastupuju, tak se nudim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Říjen 2012 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2012 I ty Brute, to se někdo má, že??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.