Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

to máš prekerku :)

tojo .. :-) ... aspon konečně vyberu nějakej ten novej phone.herečka mi dala nůž na krk a prej do zejtra se mam rozhodnout,jenže pro mě jako zapřísáhlýho odpurce dotykovek je to docela těžký

já si taky nerozumím s do tykovkama, zlatá tlačítková klávesnice

tj....ale koukam.že doba mě semele.pokud mam nějaky požadavky tak bohužel není jina volba.

Nazdaj v hospodě tu zelenou si dám klidně s Váma a pěkně do pivíčka magické očko před dvaceti lety moje dost oblíbená kombinace na kterou mám na halvě vzpomínku,když jsem po 13tem kousku takovéhle kombinace trefil místo postele noční stolek. :kol-15:

ahoj...kolego pracující... :kol-47: .... to se musí na chut :-).... po 13 kousku bych se asi ani netrefil na zachod teda pokud bych vubec příšel nato,že mám nějakou potřebu.

Ahojky tak dnes už taky nee,ale v 18ti mě dost chutnalo,takže já si svý už vypil a teď už jen tak lážo plážo spíš lážo než plážo. :kol-28:

tak tak ... doted se divym že ti moji rodičové mi při studiích na střední žrali jak moc se musim učit že na chatu s nima na vikend opravdu nemůžu jet :-)) a nechali mileho mladeho-blbeho jindru doma přes víkend doma samotnyho...jojo zlaty časy ....... jak je v praci kolego?zrovna sem se chtěl zeptat kolik ta houkačka vubec umí rychle jet? minulej tejden mě jedna předjížděla takovym fofrem až sem si řikal že to musí převratit

Haloooooooooooooo?!?!?!?!

Ahojky taky se divím co jakou měli rodiče se mno trpělivost,akunrád jednou když jsem přijel na víkend domu s kohoutem na hlave tak táta prohlásil dej mu 500 ať jede zpátky,máma to vyřešila po svém a číro ustřihla. :kol-28:

Tak novější VW T5/T6 už jedou parádně a rychlost překračující 180 nejni problém nicméně je to použitelné tak na dálnici a po pěkné rovince bez aut,podvozkově je to ale srovnatelné s osobákem čitelné a už by člověk musel bejt fakt blb bez rozumu, aby to poslal ze silnice ven,ale stát se to muže ne vždy za to muže řidič. :kol-27:

Haloooooooooooooo?!?!?!?!

co řveš :D :?

neřvěte tady :D

já ne to kyblajz :p

Ahojky taky se divím co jakou měli rodiče se mno trpělivost,akunrád jednou když jsem přijel na víkend domu s kohoutem na hlave tak táta prohlásil dej mu 500 ať jede zpátky,máma to vyřešila po svém a číro ustřihla. :kol-28:

Tak novější VW T5/T6 už jedou parádně a rychlost překračující 180 nejni problém nicméně je to použitelné tak na dálnici a po pěkné rovince bez aut,podvozkově je to ale srovnatelné s osobákem čitelné a už by člověk musel bejt fakt blb bez rozumu, aby to poslal ze silnice ven,ale stát se to muže ne vždy za to muže řidič. :kol-27:

tak to musí bejt paradní svezení, ale jen ve předu v zadu jsem naštěstí tu čest ještě neměl

neřvěte tady :D

uáááááááááá .... tady se hulaká jak na lesy

koukám no :D

tak co empiku?jak se vede?

tak jde to ;)

tak určitě ..nooo :-))

jak jinak :D

A kam utekla Žanet? :)

ale jdi ty... :D

Brý den!!!!!!!!!!

no vidíš jak to jde i bez řvaní :D

Nu jistěěě Žanet :)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.