Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 co takhle dát téma stránek podle roku... ted je 1987 tak co se dělo zásadního u škodovky v tomto roce? V Bolce se pomalu dojížděla výroba "šáde" a začínala se chystat linka na "fanóša". Já v květnu maturoval a v srpnu jsem dělal závěrečky v autoškole na velkou mašinu a osobák... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 A když už jsem načnul tu stránku 1988, tak to byl rok představení Favorita, prvního auta v koncepci "všecko vpředu" - první to počinek téhle koncepce v zemích tzv. "východního bloku"... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 to já si vyrazil zub v jeslích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 ty si si vyrazil zub a ja som v roku 1988 bol na účňovke na poslednej návšteve u zubára (teda až do minulej nedele) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 A taky byla olympiáda v Soulu, Miloš Mečíř tam vyhrál tenisovej turnaj, Jožka Pribilinec vyhrál chůzi na 20km a Miroslav Varga vystřílel zlato v libovolný malorážce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 Mě bylo 5 let!!! Favorit tak v podstatě ukončil u ŠKODY výrobu aut s motorem a náhonem v zadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 taky byla olympiáda v Calgary Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2012 V 88 jsem uz mel 2 takze si pamatuji kulove , ale vidim kolik tu je pamatniku Jinak kerej kolot namontoval reklamu do hobita Odeslano z Iphone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azriel Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 (editace) tak konecne garnyz povesena.teda aspon ty proklate zavesy.kdyz uz tu mam tu hiltku tak jsem povesil obraz a vesak na bundy.ale pani domaci radost nema.....od rana jen drzkuje....njn jako by jste to neznali.vsude bordel chtela to? ma to . jo a me byli 4 roky pry jsem mel prvni lasku.jmenovala se laťka....asi vladka .. to si nepamatuju.:'> Editováno: 29. Prosinec 2012, autor: azriel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 (editace) Witam wszystkich . W czwartek od Skody Polska dostałem upominek świąteczny - skrobaczkę do szyb . Oczywiście życzenia też tam były Miło z ich strony . Nie wiem jak u Was . Czy Skoda Czechy Wam też wysyła małe prezenty . Jak tradycja głosi to prezent przyszedł po Świętach . Winna jest poczta polska - jak zwykle Ja mam cały czas 20 lat nie ważne czy to rok 1990 czy 2012 . Czuję się wiecznie młody Editováno: 29. Prosinec 2012, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Když to tak přelouskávám....si připadám jak v práci,když na mě chlapáci takhle mluví a já jen načítám a načítám a stejně kulový rozumim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 To si zaslouzi pifko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 .... Czuję się wiecznie młody ??? Asi tak: ???? anebo tak: ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Neni mad to byt jako kaja , a tech ptaku doma , hotovej ornitolog Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 brý večer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Zdarec pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 jak je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 (editace) Ekkar > To druhe je lepsi Mr. Kyblik > je velmi dobre . Sice jsou problemy, ale je dobre . Může být vždy horší Editováno: 29. Prosinec 2012, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 jaktože nejde chat co to je za bordel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Už jsem to podruhý reklamoval, Standis mi odpověděl "že jsou svátky a nemůžou tady být denně" - přitom první moje stížnost už tam visí od předvčerejška... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 maj právo si taky dáchnout né??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 Já dělám moda na jiným, daleko úžeji zaměřeným fóru - jsme tam celkem v 5 lidech i s adminem, ale nedovolíme si nikdo tam nejít byť i jen jeden jedinej den. Minimálně projít fórum, mrknout se na "bonzy", jestli někdo nemá nějaký stížnosti atd. A vzájemně si hlásíme předem známou neschopnost se dostavit. Takže víme že ten a ten týden nepřijde a pohlídáme si sekce navzájem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 29. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 29. Prosinec 2012 "jo,zřejmě slušnej oddíl" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 Ekkare takhle to funguje i na jednom nejmenovanem kde funguju jako mod ... tzn si je hlidame navzajem , clovek tu nemuze byt furt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 30. Prosinec 2012 však je to skodahome,tak čemu se divíte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.