Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

To stíhám domů do tepla. Všude dobře, doma nejlíp. :D

Moje slova :D , neni nad vlastni porcelan :D

to je můj pohled, když jdu já na cígo. :kol-34:

1) hned jak otevřu dveře a zapálím si

2) z kuřáckýho koutku

post-62275-0-38774800-1358790369_thumb.j

post-62275-0-67344200-1358790447_thumb.j

Taky pěkné.

Tak to je nadherna vesnicka idylka ;) ... byjsme ro tu meli prejmenovat z hospody na kurarnu :D

nu asi jo, protože vláda už zase hrozí, že se v hospodách nebude smět kouřit.

Ja jim dam , a to si uz ani u pifka jako nebafnu ? To jako sprostarna toto :D

nu a neudáláš s tím nic :)

No urcite neprestanu ;D kdyz mi tak hutnaj :D

Zdravím všechny přítomné pokud tady někdo vůbec je .. dnes je to venku pořádný masakr :D Jako na kluzišti po těch cestách ..

Tady na západě to jde, leží tu čerstvý sníh na rozsolením a začíná to umrzat, ale když jedeš rozumně, tak je to v pohodě. :)

Já jsem dneska jel z Prahy na Mělník po dlouhý době sockou :D normální cesta 35 min a dneska 1:15 :kol-25:

Upraveno od chiquillo

Tak já jel dnes po cestě řekl bych 4. třídy a ikdyž jsem měl kola natočené vpravo celé auto se sunulo vlevo do příkopy :D a to žádné teňoučké pneu nemám. Kopec jsem sjížděl na jedničku a všichni měli problém jej vůbec vyjet .. Ve městech to jde. Ostrava podle rádia rozsolená, ve Frydku-Mistku je led ale aspoň to odhrnuli. Vesnice jsou jeden velký zamrzlý rybník :)

Sockou myslíš vlakem? :D Pendolinu zamrzly CD-romy? :D

Já si uvědomil až teď že pendolino jezdí asi dál než 35 minut od Prahy :D tak tramvaji zamrzly CD-romy :)

Upraveno od Petrkiller

Myslim bus :D :D tramvaj neni zavedená

Aha no ty busy jsou děsné i u nás po městě .. stačilo jak jsem ještě kdysi dávno dávno dávno (před skoro 3 lety :D ) jezdil do školy autobusem .. hnus :ble

Všude stejný :D :D já jsem busem naposled jel taky před 3 roky a potom jsem si vozil prdel ve felince :D :D ale dneska jsem jel s přítelkyní do Prahy a nechtělo se mi řídit tak sem řek, že jedem busem :D

Tak tuhle větu bych neřekl ani za střízliva. :)

Já taky ne :D Dokud je auto schopno jet, jede se autem i za toho úplně nejhoršího počasí! Nejednou jsem se už kvůli toho pohádal :D

Já si myslim, že by jsi řekl kdyby jsi šel spát v 5 ráno a vstával v 8 :D :D jsem to včera trochu přehnal s energ. nápojema :D :D

Jinak normálně to neřikám ale dneska jsem musel udělat vyjímku :D :D

Ani kdybych nespal vůbec. Otevřu si okno, studený vzduch do ksichtu a jede se! :D

Přesně tak, akorát my se doma nehádáme. Vždy se rozumně domluvíme kdo bude mít černého Petra a zůstane nechutně střízlivý a bude řídit. :)

Já mám právě tu nevýhodu že řidim jenom já :( mladá sice řidičák má ale pouze pro okrasu :D :D

Já se hádal většinou s přítelkyni protože byla šetřílek a benzín drahý půjdeme pěšky, nebo autobusem a já to nemohl slyšet ..

Jinak u nás ikdyž nejsem cigán a nejsem černý tak jsem Petr a černého Petra mám vždy já .. Nepiju takže mě to ani nevadí :) ikdyž někdy jsou chutě veliké tak si jednu štamprličku dám hodiny před další jízdou :)

Edit: ber to z lepší stránky. Chce ti udělat radost a nezničit ti auto .. tak má raději řidičák jen na okrasu.

Upraveno od Petrkiller

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.