Leden 21, 201312 r to je můj pohled, když jdu já na cígo. 1) hned jak otevřu dveře a zapálím si 2) z kuřáckýho koutku
Leden 21, 201312 r Tak to je nadherna vesnicka idylka ... byjsme ro tu meli prejmenovat z hospody na kurarnu
Leden 21, 201312 r Zdravím všechny přítomné pokud tady někdo vůbec je .. dnes je to venku pořádný masakr Jako na kluzišti po těch cestách ..
Leden 21, 201312 r Tady na západě to jde, leží tu čerstvý sníh na rozsolením a začíná to umrzat, ale když jedeš rozumně, tak je to v pohodě.
Leden 21, 201312 r Já jsem dneska jel z Prahy na Mělník po dlouhý době sockou normální cesta 35 min a dneska 1:15 Upraveno Leden 21, 201312 r od chiquillo
Leden 21, 201312 r Tak já jel dnes po cestě řekl bych 4. třídy a ikdyž jsem měl kola natočené vpravo celé auto se sunulo vlevo do příkopy a to žádné teňoučké pneu nemám. Kopec jsem sjížděl na jedničku a všichni měli problém jej vůbec vyjet .. Ve městech to jde. Ostrava podle rádia rozsolená, ve Frydku-Mistku je led ale aspoň to odhrnuli. Vesnice jsou jeden velký zamrzlý rybník
Leden 21, 201312 r Sockou myslíš vlakem? Pendolinu zamrzly CD-romy? Já si uvědomil až teď že pendolino jezdí asi dál než 35 minut od Prahy tak tramvaji zamrzly CD-romy Upraveno Leden 21, 201312 r od Petrkiller
Leden 21, 201312 r Aha no ty busy jsou děsné i u nás po městě .. stačilo jak jsem ještě kdysi dávno dávno dávno (před skoro 3 lety ) jezdil do školy autobusem .. hnus
Leden 21, 201312 r Všude stejný :D já jsem busem naposled jel taky před 3 roky a potom jsem si vozil prdel ve felince :D ale dneska jsem jel s přítelkyní do Prahy a nechtělo se mi řídit tak sem řek, že jedem busem
Leden 21, 201312 r Já taky ne Dokud je auto schopno jet, jede se autem i za toho úplně nejhoršího počasí! Nejednou jsem se už kvůli toho pohádal
Leden 21, 201312 r Já si myslim, že by jsi řekl kdyby jsi šel spát v 5 ráno a vstával v 8 :D jsem to včera trochu přehnal s energ. nápojema :D
Leden 21, 201312 r Přesně tak, akorát my se doma nehádáme. Vždy se rozumně domluvíme kdo bude mít černého Petra a zůstane nechutně střízlivý a bude řídit.
Leden 21, 201312 r Já mám právě tu nevýhodu že řidim jenom já mladá sice řidičák má ale pouze pro okrasu :D
Leden 21, 201312 r Já se hádal většinou s přítelkyni protože byla šetřílek a benzín drahý půjdeme pěšky, nebo autobusem a já to nemohl slyšet .. Jinak u nás ikdyž nejsem cigán a nejsem černý tak jsem Petr a černého Petra mám vždy já .. Nepiju takže mě to ani nevadí ikdyž někdy jsou chutě veliké tak si jednu štamprličku dám hodiny před další jízdou Edit: ber to z lepší stránky. Chce ti udělat radost a nezničit ti auto .. tak má raději řidičák jen na okrasu. Upraveno Leden 21, 201312 r od Petrkiller
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.