žralok Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 To stíhám domů do tepla. Všude dobře, doma nejlíp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Moje slova , neni nad vlastni porcelan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 to je můj pohled, když jdu já na cígo. 1) hned jak otevřu dveře a zapálím si 2) z kuřáckýho koutku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Taky pěkné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Tak to je nadherna vesnicka idylka ... byjsme ro tu meli prejmenovat z hospody na kurarnu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 nu asi jo, protože vláda už zase hrozí, že se v hospodách nebude smět kouřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Ja jim dam , a to si uz ani u pifka jako nebafnu ? To jako sprostarna toto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 nu a neudáláš s tím nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 No urcite neprestanu ;D kdyz mi tak hutnaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Zdravím všechny přítomné pokud tady někdo vůbec je .. dnes je to venku pořádný masakr Jako na kluzišti po těch cestách .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Tady na západě to jde, leží tu čerstvý sníh na rozsolením a začíná to umrzat, ale když jedeš rozumně, tak je to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 (editace) Já jsem dneska jel z Prahy na Mělník po dlouhý době sockou normální cesta 35 min a dneska 1:15 Editováno: 21. leden 2013, autor: chiquillo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Tak já jel dnes po cestě řekl bych 4. třídy a ikdyž jsem měl kola natočené vpravo celé auto se sunulo vlevo do příkopy a to žádné teňoučké pneu nemám. Kopec jsem sjížděl na jedničku a všichni měli problém jej vůbec vyjet .. Ve městech to jde. Ostrava podle rádia rozsolená, ve Frydku-Mistku je led ale aspoň to odhrnuli. Vesnice jsou jeden velký zamrzlý rybník Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 (editace) Sockou myslíš vlakem? Pendolinu zamrzly CD-romy? Já si uvědomil až teď že pendolino jezdí asi dál než 35 minut od Prahy tak tramvaji zamrzly CD-romy Editováno: 21. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Myslim bus :D tramvaj neni zavedená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Aha no ty busy jsou děsné i u nás po městě .. stačilo jak jsem ještě kdysi dávno dávno dávno (před skoro 3 lety ) jezdil do školy autobusem .. hnus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Všude stejný :D já jsem busem naposled jel taky před 3 roky a potom jsem si vozil prdel ve felince :D ale dneska jsem jel s přítelkyní do Prahy a nechtělo se mi řídit tak sem řek, že jedem busem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Tak tuhle větu bych neřekl ani za střízliva. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Já taky ne Dokud je auto schopno jet, jede se autem i za toho úplně nejhoršího počasí! Nejednou jsem se už kvůli toho pohádal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Já si myslim, že by jsi řekl kdyby jsi šel spát v 5 ráno a vstával v 8 :D jsem to včera trochu přehnal s energ. nápojema :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Jinak normálně to neřikám ale dneska jsem musel udělat vyjímku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Ani kdybych nespal vůbec. Otevřu si okno, studený vzduch do ksichtu a jede se! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Přesně tak, akorát my se doma nehádáme. Vždy se rozumně domluvíme kdo bude mít černého Petra a zůstane nechutně střízlivý a bude řídit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 Já mám právě tu nevýhodu že řidim jenom já mladá sice řidičák má ale pouze pro okrasu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 21. leden 2013 Sdílet Vloženo 21. leden 2013 (editace) Já se hádal většinou s přítelkyni protože byla šetřílek a benzín drahý půjdeme pěšky, nebo autobusem a já to nemohl slyšet .. Jinak u nás ikdyž nejsem cigán a nejsem černý tak jsem Petr a černého Petra mám vždy já .. Nepiju takže mě to ani nevadí ikdyž někdy jsou chutě veliké tak si jednu štamprličku dám hodiny před další jízdou Edit: ber to z lepší stránky. Chce ti udělat radost a nezničit ti auto .. tak má raději řidičák jen na okrasu. Editováno: 21. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.