Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Hafo slivky :D

Vsak on uz jede jen na cervenem z Palkovic a slivce ze Stonavy :D

Vitěz dopadl podle očekávání :D i když Karlos by nebyl špatnej :kol-56: Jdu zkouknout Vyprávěj :):p

Libero-taky příjemnou zábavu.

Ještě chvilku a jdu takýýýýýýý.

Prezidenta komentovat nebudu,já nevolil ani jednoho.

Upraveno od Vlasta

taky jsem nevolil, jeden horší než druhej, takže mi je to jedno :)

Ty a premier nevolil ? Styd se :D

:D přece nepolezu ven, když je tam taková zima kvůli nim, kor když jsem nemocnej :D

A tak to te omlouva :D ja si zasel vcera a volil jsem losovacim zpusobem :D jakoze prehazoval jsem si listky asi pul minuty v ruce , horni jsem strcil do obalky a dolni do kapsy :D takhle jsem vedel koho jsem odvolil a za nim jsem si stal , jinak tady slo o to vybrat cervenej nos nebo cervene ponozky :D

no právě, kdyby jsem šel, tak dám stejně prázdnou obálku, tak jsem radši zůstal doma a léčil se :)

Poradí někdo tip na zítřek? Mám vymyslet výlet hlavně v teple :D ale nic mě nenapadá :( nemátě neco někde ve vašem okolí? :D :D

V okolí (Plzeňský kraj - okr. Domažlice) máme hodně sněhu a udeřil pan Mráz. :D :D :D :D :D

Jo a Brý večír!!!!

Jo ja dneska rano dostal typ :D Breda , Avion, Futurum Karolina :D zensky nikdy nepohopim :D

Zdar!!!

K těm ženským, tak to jsme dvá. :)

prvé zakopnutie už má za sebou...

takže už bude len lepšie :rolleyes:

aaaa miloš becher se zacina pomalu projevovat.

pozooor, Miloš už Bechera nepije m pryže mu nedělal dobře na jatra :D , tedka jen slivka a červene ;)

to je jedno nestli miloš becher nebo slivka...furt je to pan ,ktery je me absolutne u zadku :D

tak jeden zlodej nahradil druheho :D ... tedka vidiš že furt vetsinou hodi volit duchodci ;)

Ahoj lidičky tak jsem se vrátil ve zdraví ze sjezdovky :D Kámoška je rozená instruktorka a řekla mě pořádně jak na to :)

No vidíš já ti říkal že to půjde!

Já jezdil na děckém vleku hlavně :p:smich: takže jsem sjel menší kus sjezdovky .. sjezdovka byla hodně namrzlá a i ostřílení borci si na ní rozbíjeli hubu .. nejlépe byla značená červená sjezdovka .. na sněhu kousek po sobě 2 krvavé fleky co jsem slyšel :D

Kámoška je rozená instruktorka a řekla mě pořádně jak na to :)

správna kámoška :prc:

ale kde nám zmizol EKKAR :kol-32:

Tak tady se už neukazalo dlouho vic lidi :( nak to flakaj :D

Asi místo koukání na net je manželky, přítelkyně vyhnaly vykopávat sníh :D ve F-M a okolí opět hustě sněží .. A silnice je ledovka už pár dní .. Dnes jsem viděl auto v příkopě, jen zadní náprava visela půl metru nad zemí a trojúhelník na zemi, výstražné světla a řidič to zabalil :D Asi tam bude do jara..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.