Leden 26, 201312 r Vitěz dopadl podle očekávání i když Karlos by nebyl špatnej Jdu zkouknout Vyprávěj
Leden 26, 201312 r Libero-taky příjemnou zábavu. Ještě chvilku a jdu takýýýýýýý. Prezidenta komentovat nebudu,já nevolil ani jednoho. Upraveno Leden 26, 201312 r od Vlasta
Leden 26, 201312 r A tak to te omlouva ja si zasel vcera a volil jsem losovacim zpusobem jakoze prehazoval jsem si listky asi pul minuty v ruce , horni jsem strcil do obalky a dolni do kapsy takhle jsem vedel koho jsem odvolil a za nim jsem si stal , jinak tady slo o to vybrat cervenej nos nebo cervene ponozky
Leden 26, 201312 r no právě, kdyby jsem šel, tak dám stejně prázdnou obálku, tak jsem radši zůstal doma a léčil se
Leden 26, 201312 r Poradí někdo tip na zítřek? Mám vymyslet výlet hlavně v teple ale nic mě nenapadá nemátě neco někde ve vašem okolí? :D
Leden 26, 201312 r V okolí (Plzeňský kraj - okr. Domažlice) máme hodně sněhu a udeřil pan Mráz. :D :D Jo a Brý večír!!!!
Leden 26, 201312 r Jo ja dneska rano dostal typ Breda , Avion, Futurum Karolina zensky nikdy nepohopim
Leden 27, 201312 r pozooor, Miloš už Bechera nepije m pryže mu nedělal dobře na jatra , tedka jen slivka a červene
Leden 27, 201312 r to je jedno nestli miloš becher nebo slivka...furt je to pan ,ktery je me absolutne u zadku
Leden 27, 201312 r tak jeden zlodej nahradil druheho ... tedka vidiš že furt vetsinou hodi volit duchodci
Leden 27, 201312 r Ahoj lidičky tak jsem se vrátil ve zdraví ze sjezdovky Kámoška je rozená instruktorka a řekla mě pořádně jak na to
Leden 27, 201312 r Já jezdil na děckém vleku hlavně takže jsem sjel menší kus sjezdovky .. sjezdovka byla hodně namrzlá a i ostřílení borci si na ní rozbíjeli hubu .. nejlépe byla značená červená sjezdovka .. na sněhu kousek po sobě 2 krvavé fleky co jsem slyšel
Leden 27, 201312 r Asi místo koukání na net je manželky, přítelkyně vyhnaly vykopávat sníh ve F-M a okolí opět hustě sněží .. A silnice je ledovka už pár dní .. Dnes jsem viděl auto v příkopě, jen zadní náprava visela půl metru nad zemí a trojúhelník na zemi, výstražné světla a řidič to zabalil Asi tam bude do jara..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.