Mr.Kyblik Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Brý den ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Dobre poledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Máte se pane??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Ty normalne bych si sel zdrimnout zakazniky uz mam z krku a sef bude az kolem 4 v CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 tak to po obědě na 20min. zalom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Tez jsem si dal slofika , jake mi z toho vysly kokotiny na klavesnici to by ses divil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 ani nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 já se připravuju na odpolední :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Já na noční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Já jedu na 16 hodinu udělat jedno auto a zase odpočívat domů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 To je život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Ahoj všichni .. tak konečně taky po obědě a doma z práce!! Ale co se tady člověk nedočte za ten den .. jeden si žere, druhý chrápe v práci, třetí se fláka celý den. Hnus tohle! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 hrape jak hrape , jsem rad že jsem ten mejl neodeslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 killere ty už si z hor doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Ano killer to přežil jezdil jsem si na děckém vleku, sjížděl půl sjezdovky a bylo fajn kamarádka mě zaučila v lyžování a příště si to zopakuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 (editace) jenom v lyžování......to se mi nezdá, tam muselo být i něco víc :-) Editováno: 29. leden 2013, autor: Voice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Priste zajedem na Racu do snow parku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Killer: šupliky žádny neměl, možna příští týden. Jinak cenovka by byla kolem 500-600,- tak kdyby jsi chtěl, se mi připomen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 Dneska v práci docela pohoda akorát lidi chtěj všechno levně :D Po práci jsem nabral doma přítelkyni a jelo se stavět sněhuláky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 (editace) Ano lidi chtěj všechno levně ?D Není za šuplíčrk 500kč moc? Velkou Raču Oščadnicu slyším v rádiu každou chvíli v reklamě Kamarádka opravdu zaučila jen lyžování Editováno: 29. leden 2013, autor: Petrkiller Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. leden 2013 Sdílet Vloženo 29. leden 2013 tak po odpolední konečně doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 A já mám zrovna po sváče Dneska je tedy pohoda day Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Bry ranko panove , zdravim ze zledovateleho slezska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Taky jsem po noční, než půjdu chrnět, tak trošku rosničkařiny - máme tady ve 1/4 na 6 ráno +2°C (!!!), 10/10 oblačnosti s tak nízkou základnou, že se to courá po zemi nejen po okolních vršcích (ty mají kolem 500-550m n.m.) a LEJE z toho jak z konve. Stěrače musejí jít na trvalý chod, cyklovač nestačí ani na nejkratší interval. Kde sníh ještě nestekl, tam je břečka se zledovatělou vrstvou sajrajtu pod sebou a KLOUŽE to jak namydlený... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. leden 2013 Sdílet Vloženo 30. leden 2013 Tak o tom lede neco vim , hlavne muj zadek , pri ceste do garaze jsem 2x spadnul a citim se jak byvh mel blizsi setkani z cernohem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.