jozzi Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Vypada to jako popsana A4 takze zeby to byla propiska ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Ne ne, není to moje písmo a je to obálka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 V obalce bejvaj uplatky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 A pořád mi říkali, neber úplatky, neber úplatky, nebo se z toho zblázníš. Taky jsem si připadal jako kdybych šel pro výpalné. Vyzvedával jsem si to na benzínce kde mě nikdo nezná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 tak to si dokazu zive predstavit cernej rolak cerna bunda cernej kulich a Ty s obalkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Ne, zlatej superb, džíny, bílá košile, bez vlasů a sluneční brýle. V autě jsem to zkontroloval, zamával a odjel pryč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Taky jsi uz prisel o vlasy tak to jsme dva , proto bez kulichu nikam nejdu .... kolik tam toho bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Taky jsi uz prisel o vlasy tak to jsme dva , proto bez kulichu nikam nejdu .... kolik tam toho bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Málo, ještě něco chybělo tak si pro to jedu zítra. Vlasy mám podle keců a nálady doma. Když to jde tak si nechám krátké vlasy a když mě to sere tak jdu do koupelny pro strojek a vlasy jdou dolů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Ja to beru podle pocasi nezapomen na kulicha at je to stylove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Nazdárek Neveděl jsem kde se zeptat tak to píšu sem Dá se sehnat na F2 chromový pedál na podpěru levé nohy? Nikde jsem to nenašel jen na OII a víš. Pasovala by ta z OII? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Koukam, ze tady resite uplatky, jen tak dal .....ale ja si takhle koduju, prizpusobuju a najednou se divam, ze odezva je nejaka dlouha a budiky prestaly svitit....baterka v prdeli mrcha jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Mam doma jednu echt nabitou zitra poputuje do zaby tak Ti ji muzu na noc pucit Jinak uplatky jsou u mas v modena in akorat ze zralok to po**al tim ze to nema v krabici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 NazdárekNeveděl jsem kde se zeptat tak to píšu sem Dá se sehnat na F2 chromový pedál na podpěru levé nohy? Nikde jsem to nenašel jen na OII a víš. Pasovala by ta z OII? Koukni se na obautodily na Fl je to podobne jinak myslim ze tam neco nabastlil kong v roomiku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Tak se mi ještě v podnikání nevede abych to nosil v krabici. Zatím musí stačit obálka. Doufám, že se to ale zlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pompeus Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Koukni se na obautodily na Fl je to podobne jinak myslim ze tam neco nabastlil kong v roomiku díky moc za Konga Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 jozzi: Privezes mi ji do cech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Kruci , mam to kapku z ruky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 5. Únor 2013 Sdílet Vloženo 5. Únor 2013 Ahoj lidičky, chvíli tady nejsem a už tady uplácíte .. no a mě nic. Já se na vás zaměřím! No počkejte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Jake uplatky dyt to jsou jen dary , takovej smennej obchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Ale je to marný, je to marný, ... je to marný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Brý podvečer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 Dobrý večer tak já konečně taky doma .. nějak se začínám zdržovat v práci .. Asi se tam nastěhuji brzo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 6. Únor 2013 Sdílet Vloženo 6. Únor 2013 to nedělej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.