jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Joooo ... kafe bych si mel uvarit ... ahoj Marku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 To ja dopíjím svého pikolíka, a chystám se znovu do práce Dneska to tam bude terno, je pátek, lidi najedou a máme plnej hotel, potěš prdel fakt Ale neděle je volná, chtělo by to něco podniknout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Jozzi: copak nového? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Co noveho ? Hrnek na kafe ... vcera jsem na nem usnul a zlehka dostal zasah a tak nak uz by mu nepomohl ani sekundak ... jinak potrebuju 4plastove tanky na 100000 cm3 nemate nekdo nazbyt ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Zkus se zeptat těch jak chytli ze byli připojeny a na ten ropovod, teď už je asi nebudou potřebovat :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Presne neco takoveho shanim musim do Vitkovic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 brej den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Žena přišla :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 1. zena Odeslano z iPhone 4S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Dlouho tu nezůstala :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Dobry vecer dneska poprve v novem byte...dam si pivecko, Lays Strong a pustim si neco na pohodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Hlavně si to nepusť na plný koule. To by tě mohlo bolet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 :-D:-D:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 brý večír ..tak co itálie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 zralok: to by sakra bolelo Nebudu radsi nic poustet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Nevím, ještě jsem ji neviděl, ráno jsem spal když odcházela a teď jsem ještě v práci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 tak to jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Se pozná večer :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Dneska byla cesta samá bouračka, jsem rád, že už jsem doma a taky si jdu dát pivečko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Zdar bando ... ja uz nepiju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 tomu sám nevěříš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Prestavam od zitrka dneska uz mam dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 mám tu soudek, ale nevím jestli 10 kousků dnes večer dám. teda s tím co piju 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 alkoholici tady všichni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 si taky dej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.