žralok Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Ona je to nějaká bývalá stodola po rekonstrukci. Má to odhlučněné ale ... Když mu tam jde kontrola tak se musí předem ohlásit a on si dá pozor a nenaměří se nic nad limit. Kontrola tam není tak to zesílí. Takže je to zase o těch našich debilních zákonech, kocourkově a byrokracii úřadů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 To jako fakt? To je dobry teda, takže pokud ty tam na něho pošleš kontrolu tak máš smůlu jelikož oni se musí ohlásit? Co je to za kontrolu? bože, vítejte v česku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Ja to rikam furt ze je to tu jeden velky bordel , jen ty ku...vy jsou u koryta a ne pod lampou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Musí se ohlásit aby náhodou nejeli zbytečně kdyby tam nikdo nebyl. Majitel byl u starosty několikrát, já taky a žádná změna. Tedy jen občas je tady posílení od cizinecké policie a to je tady v okolí klid. Ti se s nimi neserou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Ale jen občas, v tom bude ten problém asi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 něco novýho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Jsem v práci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 to neni nic nového Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 To je pravda :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 taaady se pracuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 A ne snad? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 ja se na to prozatim vykašlal , už toho mam plne zuby a to je teprv pateho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 To brzo hele Joo to já dneska ještě 4 hodiny a zejtra nanovo Tenhle týden mám jen den volna, a to ještě ve čtvrtek, by mě omylo, zase zabitej víkend :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Napiš a já to vezmu za tebe. Sakra, tento víkend nemůžu, jedeme k rodičům oslavovat 65. Takže už v pátek ráno jedu pryč. Odpoledne budu švárovi vyřezávat boční skla na VW Transportéru a u toho popíjet hruškovici. Tak jsem zvědavej jak to dopadne. Ale mám pocit, že praskne sklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 No tak to bude mít určitě rovně říznutý Hodím otázku do placu, Fabie I FL nemá kontrolku na tempomat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Nemam tuseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 U někoho jsem to kdysi viděl ale ať koukám do literatury od škody, nebo tady, nikde jsem to nenašel Trapas Jo a zraloku, nefunguje ti odkaz na tvuj Sup Hodí to na hlavni stranku fora našel jsem si ho ručně ale jen aby jsi věděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 brý podvečír Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Brý brý, máme se? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 jak je??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Hele u tak nějak jde, za 20 minut mám padla v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 s pifkem , cigarkem , klid , pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 to si někdo žije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 5. Březen 2013 Sdílet Vloženo 5. Březen 2013 Tady má někdo pohodu :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.