Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Smlouva je přesně v půlce..

Myslím že jediným způsobem jak se vyvléct ze smlouvy s Kyslíkama je Kmotra Zubatá - musel bys jim dokázat, žes umřel. A to si vůbec nejsem jistej, jestli by se nechtěli narvat do kapsy dědicům...

To mě taky napadlo, ale taková věc to už pak není sranda :D pak budou chtít kus popela nebo nevím co.. Hold jsem šlápnul vedle, ale potřeboval jsem k nim kvůli signálu v práci, Vodafone tady není...

Raději počkej ještě ten rok .. nebo to budeš muset zaplatit. Nejde se prohlásit za mrtvého. To není tak jednoduché.

jediná pomoc je mít u nich dobrýho kamaráda, kterej by ti to zařídil, jinak nemáš šanci, budou hned chtít zaplatit pokutu.

Jak píše Baris, pokud by jsi měl nějakýho známýho taak by  to nebyl problém ale jen tak to nejde, taky jsem jednou dostal nabídku od jinýho operatora a štvalo mě že týden před tim jsem podepsal prodlouženou smlouvu u o2 :/ jinak pokud máš známy tak jde všechno :D

Dneska sme byli s fifinkou na kontrole a všechno ok :D :D můžem další dva roky drandit po silnici :D

Drobečka čeká STK letos v prosinci - už druhá v pořadí....

Tak tu ja mam letos taky pred sebou , a taky druhou ;)

Dobré sobotní ránko...Dnes bude azůůrooo.

Zdravím tuto milou společnost ;)

Jojo dneska to vypadá na velmi pěkný den  :kol-27:

Až slunce trošku vyžene tu štípající klendru, tak půjdu ven kutit na autě...

Taky bych to tak viděl, ale přítulka prý že se dneska bude dělat doma :(:D

Doma můžeš dělat když je hnusně :D

Takže vlastně furt :D

No to jo sice :D ale jelikož mám volnou sobotu s přítelkou po jaký době :D tak prý to musím využít :D

Jjojo společný úklid to je sen každého muže :D :D :D

Tak spíš jsem jí ukecal ať si uklízí a že já si uklidím auto :D takže aspoń že tak, a pak půjdu vařit :) Dneska budou hovězí steaky k tomu fazolky a opečený brambor a česnekovo pažitkový dip ;)  :kol-46:  :D 

Hmmm já si ohřeju polívku ze včerejška :D

Dneska kaslu na vareni , jedu na stejka :D

A už mám i pár tipů na léto na gril pěkně, to bude teprve pecka! ;)

Proc cekat na leto ;) ja griloval i v lednu :D

No tak jelikoz kamarád u kterýho se to pořádá, je na zimu ve Francii, tak proto se to odkládá :D

Hoď sem nápady na gril .. rád si je vyzkouším :) mimochodem zdravím :D

Upraveno od Petrkiller

Tak třeba viz ten sýr, sehnal jsem teflonovou desku a na tom to jde dělat super, nepotřebuješ alobal nic, naložíš do směsi koření, je na tobě jaké, a jen to tam dáš, a ona se ta tvrdá část sýra pěkně opeče až udělá takovou kůrku a uvnitř bude pěkně rozteklá, k tomu je super domácí cibulový chleba, ten děláme v pekárně co máme doma .-)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.