Březen 15, 201312 r Myslím že jediným způsobem jak se vyvléct ze smlouvy s Kyslíkama je Kmotra Zubatá - musel bys jim dokázat, žes umřel. A to si vůbec nejsem jistej, jestli by se nechtěli narvat do kapsy dědicům...
Březen 15, 201312 r To mě taky napadlo, ale taková věc to už pak není sranda pak budou chtít kus popela nebo nevím co.. Hold jsem šlápnul vedle, ale potřeboval jsem k nim kvůli signálu v práci, Vodafone tady není...
Březen 15, 201312 r Raději počkej ještě ten rok .. nebo to budeš muset zaplatit. Nejde se prohlásit za mrtvého. To není tak jednoduché.
Březen 15, 201312 r jediná pomoc je mít u nich dobrýho kamaráda, kterej by ti to zařídil, jinak nemáš šanci, budou hned chtít zaplatit pokutu.
Březen 15, 201312 r Jak píše Baris, pokud by jsi měl nějakýho známýho taak by to nebyl problém ale jen tak to nejde, taky jsem jednou dostal nabídku od jinýho operatora a štvalo mě že týden před tim jsem podepsal prodlouženou smlouvu u o2 :/ jinak pokud máš známy tak jde všechno
Březen 15, 201312 r Dneska sme byli s fifinkou na kontrole a všechno ok :D můžem další dva roky drandit po silnici
Březen 16, 201312 r No to jo sice ale jelikož mám volnou sobotu s přítelkou po jaký době tak prý to musím využít
Březen 16, 201312 r Tak spíš jsem jí ukecal ať si uklízí a že já si uklidím auto takže aspoń že tak, a pak půjdu vařit Dneska budou hovězí steaky k tomu fazolky a opečený brambor a česnekovo pažitkový dip
Březen 16, 201312 r No tak jelikoz kamarád u kterýho se to pořádá, je na zimu ve Francii, tak proto se to odkládá
Březen 16, 201312 r Hoď sem nápady na gril .. rád si je vyzkouším mimochodem zdravím Upraveno Březen 16, 201312 r od Petrkiller
Březen 16, 201312 r Tady máš jeden nápad na gril :D http://www.grilcentrum.cz/text/weber-radi-a-doporucuje/-napady-na-grilovani-zkuste-syry/news/1952
Březen 16, 201312 r Tak třeba viz ten sýr, sehnal jsem teflonovou desku a na tom to jde dělat super, nepotřebuješ alobal nic, naložíš do směsi koření, je na tobě jaké, a jen to tam dáš, a ona se ta tvrdá část sýra pěkně opeče až udělá takovou kůrku a uvnitř bude pěkně rozteklá, k tomu je super domácí cibulový chleba, ten děláme v pekárně co máme doma .-)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.