Mr.Kyblik Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 jo to víš Ostravská pánev je ÚDOLÍ SMRTI!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Zase? :D Jinak tady zase padá u nás též Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Ty kráso, to byl nápad, myslel jsem že půjdu ven k autu něco zkusit, a místo toho jsem se u toho tak zamyslel že jsem tam byl 2 hodiny, brrr pěkna kosa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 a co jsi vymyslel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 No přišel mi VAG, tak jsem byl si hrát co auto umí neumí a co mi na sebe práskne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 A co prasklo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 No zatim jen samozamykání při rozjezdu víc zatím ne, ale zjistil jsem že tam toho nepůjde tolik kolik bych já chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Takovej bordel dělaj malý finové :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Huusty , tak to nezvladnu ani ja a to mam v bordelareni dloooouholete skusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 a to samý je na 60 pokojích docela masakr koupelnu jsem radši nefotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 sama krev ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 to naštěstí ne :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 to viš , seveřani to je zvěr , ty ja znam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Hele, v Práglu mají těžkou hlavu z Dánů, protože tam se zorganizovala jakási cestovka, která sem vozí 18letý cucáky na alkoholový vejlety - doma mají prohibici až do 21 let, tady se můžou nalejt jak Rusi do alelujá a nikdo jim nic nezakazuje. Problém je v tom, že oni ještě ani chlastat neumějí, šlápnou na špunt a jsou sťatý jak Záviš z Falkenštejna a dělají akorát bordel - ambasáda z toho má těžkou halvu, protože musí žehlit multiprůsery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 159/50 R15 to budou slušný Áčka http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/4853-alu-kola-r15-5x100-letni-pneu-15950-r15/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 21. Březen 2013 Sdílet Vloženo 21. Březen 2013 Ale má je dodrbaný že by jeden brečel... to je na celkový přebroušení těch čelních ploch a novej nástřik - cena bratru další litr za kolo ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Ty vypadaj teda ty kola, už jsem na ně taky koukal.. bože bože hlavně ta šíře 159 :D JInak dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Bry ranko Ondro , slusny ? Dyt tam budou brutal acka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Tady je zase hnusne dneska, to je děsný, jsem chtěl umýt auto než pojedu do práce, ale kašlu na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Ja si ho budu muset odjarovat , vsak nam napadalo 10 cm jara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Dobre ranko, uz jsem se vratil z VW :-) Co jsem prosvihl? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 To tady ne, tady jen prší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 A ve slezsku snezi takze nic noveho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Nemecko je zasypane, takze to same...jen tady je sucho :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Ja to rikam furt ze ten bilej hnus k nam dovazeji ze zapadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.