Trautenberk Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 No jak jsem psal, chtěl bych příští týden, ale uvidíme jak na tom bude počasí, hlavně jak bude teplo, když bude pršet je mi to jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 brý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 bry večir ... no tak jak bude hezky a staje ta břečka tak taky přezuju ,ale nejdřiv musim natřit třmeny a bubny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Vidíš, taky bych mohl, ale uvidím, chci dopředu aspoň z rs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 tak to je i moje tajne přani ,ale prozatim na to kašlu , mi ty moje mini kotouče stači Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Sundej třmeny, nechej je opískovat a rovnou si vyber barvu, kterou ti to nastříkají. Tak jak jsem to nechal udělat na pašíkovi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 dněšní večeře: Norský salát alá krab (vl. výroby), rozpečená francouzská bageta, b.v. Muller Thurgau (Mikulov 2011) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 žraloku a přesně tak to udělam , když už tak pořadně , tedka přes vikend bych na to rad vlitnul at to mam hotove před litakama Kuuuurna Ty si žiješ , ja si dal domaci klobasku s hořčici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Tu bych si dal taky + křen a pivečko!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 pivečko si nedam , dal jsem si štamprličku , no par štamprliček Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Zdravicko ja si dal Bernarda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 jo abych nezapomněl něco se mi peče v troubě .......???? ke kávičce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Ahoj toho mam rad , švestkoviho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Bernarda mám kousek. Pivovar a podnikovou prodejnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 kurna , ty tež musiš mit všude blizko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Bernard mi chutná 11° Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Humpolecká jedenáctka je dobrá. Jozzi: dobře jsem se přestěhoval. Mám zahradu, venkovní ohniště, velký gril. Kousek do Brna, kousek do Prahy, Kousek do Hradce a kousek do Tábora, Bernarda mám kousek od domu, Jezdí se u nás motokros, autokros a rallye. Jen tam k vám moc nejezdím. To už je skoro u hranic s čínou a vietnamem a to já nemusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 štrůdl vyndanej z trouby nechám chvilku vychladnout a pustím se do něj už mám i postaveno na kávičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 A tak jednou jsi tu byl Strudlik bych si dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Až mi někdo věnuje adrenalinovej zážitek, tak k vám zase pojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 jenže do Polska to asi nemá cenu posílat nebo né , co myslíš??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Jak do polska , to je az za 200metru .... zraloku , neco domaciho napalim to je dobre lakadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Svestkovy jsem jeste nemel :-) zralok: nerikej, ze se ti tu nelibilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 O té návštěvě jsem už psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Pisu si Marek svesticky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.