Duben 8, 201312 r No jak jsem psal, chtěl bych příští týden, ale uvidíme jak na tom bude počasí, hlavně jak bude teplo, když bude pršet je mi to jedno
Duben 8, 201312 r bry večir ... no tak jak bude hezky a staje ta břečka tak taky přezuju ,ale nejdřiv musim natřit třmeny a bubny
Duben 8, 201312 r tak to je i moje tajne přani ,ale prozatim na to kašlu , mi ty moje mini kotouče stači
Duben 8, 201312 r Sundej třmeny, nechej je opískovat a rovnou si vyber barvu, kterou ti to nastříkají. Tak jak jsem to nechal udělat na pašíkovi.
Duben 8, 201312 r dněšní večeře: Norský salát alá krab (vl. výroby), rozpečená francouzská bageta, b.v. Muller Thurgau (Mikulov 2011)
Duben 8, 201312 r žraloku a přesně tak to udělam , když už tak pořadně , tedka přes vikend bych na to rad vlitnul at to mam hotove před litakama Kuuuurna Ty si žiješ , ja si dal domaci klobasku s hořčici
Duben 8, 201312 r Humpolecká jedenáctka je dobrá. Jozzi: dobře jsem se přestěhoval. Mám zahradu, venkovní ohniště, velký gril. Kousek do Brna, kousek do Prahy, Kousek do Hradce a kousek do Tábora, Bernarda mám kousek od domu, Jezdí se u nás motokros, autokros a rallye. Jen tam k vám moc nejezdím. To už je skoro u hranic s čínou a vietnamem a to já nemusím.
Duben 8, 201312 r štrůdl vyndanej z trouby nechám chvilku vychladnout a pustím se do něj už mám i postaveno na kávičku
Duben 8, 201312 r Jak do polska , to je az za 200metru .... zraloku , neco domaciho napalim to je dobre lakadlo
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.