žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Jsem to nevložil všechno. Jdu tam dát ještě něco. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Ouuuu pecka To já si večer dám domácí burgr co dělá žena, zeleninka a tak ale hlavně maso na domácím grilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 tak to jo , to je pecka kamarade , kurna dal bych si Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Myslel jsem, že mi jeden kousek bude stačit, ale jsem nenažrané prase a dám si ještě jeden. Možná dva. Ale víc už ne, abych si nezkurvil postavu. Pivo do mě teče proudem a panáčka si dávám také. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Tady někdo pekelně provokuje Ale maso vypadá fakt dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 tak s panačkem jsme dva , ale grill si v panelaku nepostavim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Tak si musíš naplánovat cestu ke mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Uděláme sraz u žraloka? Příspěvěk č.2500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Jsem pro každou špatnost, kde je dobrá parta, zábava, dobře se žere a pije. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 kousek zahrady maš , zabalim stan , ikdyž v podroušenem stavi mi stači i kousek zdi nebo plotu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Panejo, to je přístup Ale jak jsem jel po D1 a viděl jsem sjezd Humpolec, vzpomněl jsem si na tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 "kousek zdi nebo plotu" :D :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Sice mám jen 2+1 ale je to někdy nafukovací. Tak proč jsi nedal vědět a nepřijel jsi na kafe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Měl jsem fofry, chtěl jsem stihnout minisraz v Praze co byl Ale pro příště se určitě ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Tak to ja taky, a někdy se to nafoukne i na 8-10 osob ... no jo , k žralokovi to je pořad blizko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 No máš to blíž než ke mě A jak to vůbec vidíte chlapci se skodahome srazem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Ale není problém, kousek zdi na zahradě taky najdu. Ten sníh tam skoro už není. Foceno z horní terasy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 tak ja ho vedu znatelně vic .... kurna tam maš placu Libore, jarni mi nevyjde, jsem na dovči ,ale možna ten podzimni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Ani nevím kdy je ten podzimní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Já nejedu určitě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Jakto? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 šralok se nejraději srazuje u sebe u grilu ... ja třeba nejsem pro nake velke akce ale řikam že by jednou chtělo zajet a poznat většinu lidi osobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Tak to já teda jako taky, ale jak píšeš jednou to chce, ono i na tý OMV to bylo super, pár lidi, pokec fórky a hotovo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Tak nějak. Nějak jsem těch srazů už přesycen a raději si dělám takové komorní u sebe doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 9. Duben 2013 Sdílet Vloženo 9. Duben 2013 Tak to já zase těch velkých za sebou ještě tolik nemám tak možná proto mě to tak láká, uvidím jakej bude ten v červnu, a podle toho se pozná jestli se pojede i na podzim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.