Duben 9, 201312 r Ouuuu pecka To já si večer dám domácí burgr co dělá žena, zeleninka a tak ale hlavně maso na domácím grilu
Duben 9, 201312 r Myslel jsem, že mi jeden kousek bude stačit, ale jsem nenažrané prase a dám si ještě jeden. Možná dva. Ale víc už ne, abych si nezkurvil postavu. Pivo do mě teče proudem a panáčka si dávám také.
Duben 9, 201312 r kousek zahrady maš , zabalim stan , ikdyž v podroušenem stavi mi stači i kousek zdi nebo plotu
Duben 9, 201312 r Panejo, to je přístup Ale jak jsem jel po D1 a viděl jsem sjezd Humpolec, vzpomněl jsem si na tebe
Duben 9, 201312 r Sice mám jen 2+1 ale je to někdy nafukovací. Tak proč jsi nedal vědět a nepřijel jsi na kafe.
Duben 9, 201312 r Měl jsem fofry, chtěl jsem stihnout minisraz v Praze co byl Ale pro příště se určitě ozvu
Duben 9, 201312 r Tak to ja taky, a někdy se to nafoukne i na 8-10 osob ... no jo , k žralokovi to je pořad blizko
Duben 9, 201312 r Ale není problém, kousek zdi na zahradě taky najdu. Ten sníh tam skoro už není. Foceno z horní terasy.
Duben 9, 201312 r tak ja ho vedu znatelně vic .... kurna tam maš placu Libore, jarni mi nevyjde, jsem na dovči ,ale možna ten podzimni
Duben 9, 201312 r šralok se nejraději srazuje u sebe u grilu ... ja třeba nejsem pro nake velke akce ale řikam že by jednou chtělo zajet a poznat většinu lidi osobně
Duben 9, 201312 r Tak to já teda jako taky, ale jak píšeš jednou to chce, ono i na tý OMV to bylo super, pár lidi, pokec fórky a hotovo
Duben 9, 201312 r Tak nějak. Nějak jsem těch srazů už přesycen a raději si dělám takové komorní u sebe doma.
Duben 9, 201312 r Tak to já zase těch velkých za sebou ještě tolik nemám tak možná proto mě to tak láká, uvidím jakej bude ten v červnu, a podle toho se pozná jestli se pojede i na podzim
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.