jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 tak to bych měl zvladnout tak za 7 , ja jsem kafičkovej typ ,a mam dojem že par mccafe po ceste trefim .... kurde zebych zajel na dovcu do vasih rajonu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Konečně páteček )) navíc po příjezdu domu měnší překvapení k svátku od přítulky 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Jako moje byvala ja uz mel patek vcera dneska je sobota beta verze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Jasné Ze jsou, po cestě asi 3 nebo 4 :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Super dort máš šikovnou přítelkyni 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 (editace) Ahoj, tak dnes uplný léto Vyšlo nám to hezky na takovou netradiční služební cestu, v Krkonoších bylo krásně, ale cesta stála teda za to, ještě že auto mělo klimu Editováno: 26. Duben 2013, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 je sniiiižek , snižeček , ja se dneska i spalil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Zažádal jsem si o auto se zimákama, ale letos ho tam moc nebylo, loni touhle dobou tam byla ještě hromada, že se tam dalo sotva vyjet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Tak to si pamatuju , konec dubna a v karpaczu furt 30 cm kolem cest Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 (editace) letos bylo o 17 stupňů méně než v Praze, ale sníh už skoro žádnej Editováno: 26. Duben 2013, autor: baris Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 je sniiiižek , snižeček , ja se dneska i spalil kdy si to stihnul? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 při lakovani ,ale psst , ja na aute nic nedělam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 myslim spíš časově dyt si pořád tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 to prosycha ,a tablet z wifinou kam se podivaš to je max svinstvo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Dneska jsem zase neco videl a nemuzu se dockat na yetaka :-) uz vim co chci :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Takže chceš mi jen tak jemně naznačit že je dobře že nikam nepospiham? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 konečne piatok večer...už len sadnúť pred telku, napchať sa chipsami a zaspať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 jozzi: ano pockej a budes nadseny :-) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 no a u nás už slušně leje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 Tady je teplousko a ciste nebe same hvezdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 no vidíš to máš ideální na rande to já jdu usínat za zvuku deště dobrou:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 deste ? to neeeeeee nechci dest .... mam umyto a chci aby mi to vydrzelo kurde doufam ze bude prset jenom zejtra pres den a tim to skonci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 podle předpovědi na to moc nevsázej ale nechci být poslem špatných zpráv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 26. Duben 2013 Sdílet Vloženo 26. Duben 2013 kez by se ty predpovedi dalo aspon nekdy verit prave nu uvidime garaz to jisti a kdyztak budu holt doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Duben 2013 Sdílet Vloženo 27. Duben 2013 Dobré ráno tady je pěkně hnusné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.