Petrkiller Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Zdravím vás po delší odmlce .. v ostravě zataženo, kolem 11 hodin mrholilo teď nevím zda prší, ale hezky tu rozhodně není.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Bry poledne vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Dobré ránko, tady opět hnus fialovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Dobre , dobre, cos to proboha hlastal ? Jaky fialovy hnus ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Se říká ne teda aspoň tady myslím prostě venku zase maras, prší, do toho mlha a teplota stěží 10° ale zase není sníh a nemrzne tak je to dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Ty, u nas je 15+ a slunecno, dam kafe a jdu kompletovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 To se někdo má, to já si dám kafe, přečtu forum, hodím pár spamů a jdu uklízet a dělat domácí puťku dneska přijedou rodiče na návštěvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Aaa to bys mel i neco napect Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Tak zase tak akční dneska nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Tak alespon skoc pro medovnicek , tim neurazis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Bych mohl do práce skočit, od kuchařů vyfásnout pivní dort Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Hele to zni dobre , nebude to v pullitru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Ne to je fakt pivní dort hele máme tam samý takovýhle bejkárny pivni džem, pivní zmrzlinu, zelený píva, modrý píva, pivovice, haldu blbostí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Jak pojedes na Moravu tak pribal i dzem ja snad k vam pojedu na dovcu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Hele zkusim nezapomenout ale to se domluvíme a dovezu vsechno co si reknes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 brý den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 jak je?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Tak u mě to vcelku jde, makám doma, je potreba udelat uklid, do toho nějaky resty co jsem měl, takze sit na okna proti komarum, opravit kohoutek, udělat závěs v koupelně, vyměnit žárovku, prostě věci který člověk odkládá do nekonečna 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Mohu poprosit o radu?Hledal jsem na foru,jak někdo dával do dveří nýtovací matky pro spouštěč skla-Fabia I-byla to červená Fabie.Hledám,ale bohužel-když to potřebuju najít,nenalezeno.Tak kdyby někdo věděl,který kolega to dělal,dejte mě echo.Děkuju za radu Také pokud někdo ví o členovi na Karlovarsku co kleště na maticové nýty má,poraďte,já se s ním spojím. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Zduřte, taky se věnuju dodělávkám restů - překládám kolegovi z práce manuál k GPS navigaci, "uklízím" na PC (zjistil jsem že mám na disku několik mnoho habadějů bordelu a dávno nepotřebnejch souborů, který uklízecí programy ignorovaly) a hlavně relaxuju v nepřítomnosti zbytku rodinky (škola a práce)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 taky jsem tyhle práce dělal o víkendu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 hurá, konečne mi prišiel TP, konečne môžem ísť dať auto prepísať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 bobo: Na karlovarsku znám hodně lidí, a co jsem se ptal tak nikdo je nemá, bohužel :| Jinak za chvíli konečně do města, vypadnout a zrušit internet u O2 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Bry odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.