wirer Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 (editace) skôr už večer Editováno: 29. Duben 2013, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 To maš recht Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 myslíš?? btw, ešte 40 minút a padla dnes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 ja ma ještě fuuuurt dovolenku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 ja mám k dovolenke ďaleko, ale hádam aj to bude...možno o mesiac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 To já mám dovolenou až v létě, to bych fakt brečel :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 jdu se rozloučit kluci,když mě zítra upálej..ádios Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Duben 2013 Sdílet Vloženo 29. Duben 2013 Ani nemám strach - Ty jim uletíš, vsadím se že máš už za komínem připravenej minimálně dvouválec turbo košť... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Bry ranko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Bré bré Tak tady to konečně vypadá na nějaký to sluníčko, sice je pořád pod mrakem ale vypadá to líp jak včera Jinak dneska do práce a k mému udivu jsem na svátek co je ve středu doma, to se nestalo ani nepamatuju Jinak Žanet nebál bych se že tě upálí, ty se nedáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 dobré ráno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Páni a dámo, sháním (b)lízo ze Seata, u nás Seat není takže tam si to nekoupím a na netu jsem nenalezl, neví někdo o nějakém? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Ty vado , u nas snad nejbliž v Ostravě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 To je pěkně blbý, tady nikde seat není, a přitom by to mohli mít i v ŠA když tam seat spadá taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Vidš , maj , teda pokud nesjou tak lini aby to našli ... Libore, jak už dneska budu upalovat, mam přijednom přiudit i Tvoji tchyni , teda budouci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Nene, moje budoucí tchýně je strašně super takovou jsem nikdy neměl Je hodná, milá, dobře vaří a dokonce se s ní i dobře pije Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 To je nějake divne , ale to bude mistnim vzduhem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Libore díky že mi věříš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Zkus v ELITu, katalog pro SEAT najdeš tady: http://ecat.elit.cz/CarBrowser.aspx?TTab=False Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 čerti , vyhejbej se dneska všem hořlavym věcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Čerti má už za komínem připravenej dvouválec turbokošť... Ta bude lítat jak Trepifajxl, jen co se trochu setmí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 :D :D ja už připravuju hranici at je větši prča Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 čerti , vyhejbej se dneska všem hořlavym věcem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Hele, cerrtinka, ty máš koště značky Škoda, že jsi tady na fóru? ...v jaké podsekci? Rapid? To je přece nové, a nové koště dobře mete! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.