Trautenberk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Není proč nevěřit Jinak díky do elitu mě nenapadlo se podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Ja o elitu slysim poprve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Fakt? tady u nás, nevím jak jinde, je to o něco dražší než autokelly, ale zase ne všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Takže když to klapne tak lízo bude přes kamaráda, kupodivu ho mají ve VW v Chebu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 kde je cheb ? to je tam co je až Aš ? ... ja před chvili projel žabu , to zas byla retro jizda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Retro jízda Jojo, to už je kousek do Aše tak tam ho prý měli minulý měsíc, a že si pro něj nikdo nepřišel takže teoreticky by tam ještě mělo být, což by bylo jedině dobře Panejo to je nuda dneska v tý práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 tak ja nudu nevedu , za chvilu jedu tu ryšavou potvoru umejt , nak jsem se fabii rozjel a je vic rozebrana jak poskladana ,ale nic co by šlo vidět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Ale tyhle upravy co nejsou tak vidět nejvíc potěší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 no hlavně meho distributora nahradnich dilu , už jsem tam dneska nehal pětku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Sakra, taky jsi mi tam mohl něco přihodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 tak ja myslel že mě klepne jak jsem to rozebral ,ale zas bude holka jak nova ... tedka jsem se vratil z vapky, kurna tam je lidi jak za totače na banany , a z filetou jsem se tam citil celkem nejistě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 :D Tak je fakt že tady je jak vyleze mozol tak každej tam hned mizí, bohužel v okruhu 30 km je tady jen jedna, a ta je ještě v prostoru myčky, takže když si dá někdo program 3 v myčce na 15 minut tak to je na umření Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Bry ranko ;-) taky chcije? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Tak spíš už jen mlha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Dobré ráno ... Venku mlha a zima.. No zase se počasí vydařilo a zrovna když je volno .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Jo, jak rikam, kdyz se sere tak se sere :-D ja chtel dneska lakovat chatu, no muzu si dat maximalne kafe na terase a lahvaca do druhe ruky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 čauko... u nás svieti slnko,nejakých 17°,len fúka dosť chladný vietor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 To já jedu do Chebu dneska, trochu kultury, hrad, kamarádi a tak po cestě nákup a večer vaření, budu dělat vepřo knedlo, a domácí kedlubnový zelí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 jozzi: s tím lahváčem to není špatný nápad Du si udělat něco k jídlu, bo jak to tady čtu tak jsem dostal hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Hmmm to já si dnes snídani užil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Tohle sníst, tak se celej den nezastavím, resp. strávím minimálně dopoledne na Ministerstvu Úlevy (od dost ranýho dětství nesnáší můj zažívací trakt zakysaný mlíko a produkty z něj)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 No Ondro, to bych si z fleku dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 ježiš taková snídaně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Snídaně šampiónů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.