Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Ekkar: Ale jo gavarím, což o to, to je to poslední a oni holomci rozumí česky moc dobře Ale zase proč tam chodit, nic tak extra tam není A ty práva je to škoda, i když znám dva co už vraceli titul wirer: No taky to nemáš lehký koukám, ale ber to tak že rodiče to myslí dobře, chtějí aby jsi školu měl Mr.Kyblík: Ahoj, jak se vede? No jinak já v práci, už to začíná, čekal jsem klídek ale venku je maras tak všeci budou brát utokem saunu a bazén, to jsem odvázanej z toho fakt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 dneska mám odpolední už ted se mitam nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Kluci bych se na tu praci vykaslal , hlavne ted kdyz vylezlo slunko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 To věřím no já chtěl vyměnit zítra odpolední za volný den a neprošlo to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Tak to závidím to tady sluníčko není vidět a podle toho jak je venku tak asi ani dlouho vidět nebude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Sluníčko? Kde? Tady teda furt stejně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Ten Pepík je ale provokatér co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 No prece v C eskem Tesine Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Co to je?Pondělí - PátekÚterý - PátekStředa - PátekČtvrtek - PátekPátek - PátekSobota - PátekNeděle - Pátek Schválně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Hmm.. tak to jsem zvědavý, kdy tady zmizne to mlíko co vidím z okna a bude slunko LiborTDI: já to znám jako kalendář Robinsona Crusoa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Sexuální rozvrh Robinsona Crusoe :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 :'> joo tak to jsem přesně myslel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Ten mě teď v práci fakt hodně pobavil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 Dneska je to zase samej Rus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Dobré ráno při pátku! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukasGC Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Dobré ráno přeji. Sakra už je pátek toto letí. Ani si tu dovolenou od středy pořádně neužiju. Hnus počasí,prší,chladno,nic pořadně se nedá na autě dělat.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Bry ranko vespoleq.... Jo, od toho he dobra garaz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Dobré páteční ráno No trochu vám to počasí na ty dovolené nevyšlo, ale o víkendu hlásí pěkné počasí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Uz aby to bylo chtel bych krapanek nafotit auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Jsem četl u tebe jak jsi do toho bouchnul těším se na fotky No jinak já dneska na odpolední, a to jsem chtěl vyluxovat auto, takže taky nic, takže to vidím na nějakej filmek a trocha relaxu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Vyluxovat jsem uz stihl vcera , ale byl ti zahul avsak novy vysavac si poradil i s takovym sajrajtem ktery normalni nezvladne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Tak to já to vytáhnu na pumpu, tam si dám kávičku a luxuju si pěkně, mají tam teď nové vysavače tak to valí pěkně Tady není možnost před barákem to vzít vlastním luxem :| Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 A na to je prave dobra ta garaz , sice mala ake na jarni uklid idealni akorat tu kavicku tam nemam ale zas jsem si dal k tomu dymku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Dýmka je v plánu dneska, ale podle toho jaký je počasí, si myslím že se nás moc nesejde, tak ono možná ani nic nebude, a zase to bude výkys u telky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 zdravím vospolok... prvý zápočet za mnou, hádam aj úspešne. teraz ešte jedna hodina (hádam pohodová) a potom možno ďalší zápočet, ak stihneme dobrať učivo... po škole možno skok na Rally Prešov, niečo pofoťiť. cestou domou natankovať, vymeniť vlnovec a večer späť do mesta pre holku do roboty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.