cerrtinka Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 mě tohle navařili jiný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Ale že by nový přítel kuchař? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 ale prd za prvý,kuchaře chlapa už nechci,stačilo jednou ...A za druhý,přes týden chodim na proplacený obědy ty příteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 A kde mají takový servis? Už nechceš? Proč, je to praktický ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 praktický možná v tom že mě naučil svíčkovou jinak to bylo jen kecání do toho.. ted by bodl nákej cukrář co by nosil dortíky domů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Tak to je jako když vy nám kecáte do řízení podobný příklad No to by se hodilo, ale to by mě moc lákola, takže za mě nebrat No i když se mi vůbec nechce, jedu do práce, kouknu sem pak přes mobil, jestli bude čas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Tak už mám taky po řízečku... vepřovým Teď příjde na řadu kafe.... a sladké by to taky chtělo, ale na to už asi nezbyde čas, přece jen jsem v práci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 No Libore já do řízení teda nekecám neštvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 ja na obed maximálne bagetu cez prestávku a potom možno večer niezo zobnem. dal by som si pizzu, alebo burger dajaký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 tak pizzu ja rad , ale nu burgra mě už nikdo neukeca a kolem mekače jsu velkym obloukem .... čerti svičkovou dělam v neděli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 to se asi drze přizvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 pokud to stihneš tak klidně ja mam starou školu takže jako asfalter a doma jsme na to jen dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 už jste zase dva? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 (editace) Tak zase z práce doma, to šlo rychle... No přidám fotky, měl u nás sraz Audi R8 klub Los Photos: http://forum.skodahome.cz/topic/47447-fotograficke-ulovky-z-ulic-nove/?p=1762306 Editováno: 3. Květen 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 tak pizzu ja rad , ale nu burgra mě už nikdo neukeca a kolem mekače jsu velkym obloukem .... čerti svičkovou dělam v neděli Burgra ti udělám domácího, když budeš chtít - a tu svíčkovou klidně taky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Zdravííím, tak konečně z rachoty doma!!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 konečně doma člověk se těší, že si o víkend odpočine ale člověk musí makat nonstoooop Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 nejsem kamarád s elektrikou tak se ptám, když rozpojím rozdělovač můžu ho prostříknout kontaktolem??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Můžeš, ale lepší je vypláchnout ho čistým benzínem, klidně i z kanystru - JESTLI TEDA MYSLÍŠ VÍČKO. Kontaktol nechává povlak zlepšující vodivost, ten ale ve víčku a vn kolem 12-20kV nepotřebuješ. Čistej benzín je lepší, nenechává nic. Samotnej mechanismus umístěnej pod rovinou otáčení palce ale jedině čistit jako motor - a mazat motorovým olejem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Dobré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Bry ranko skyt :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Dobre dobre skyt bude asi zitra rano bo mam dost zizen . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 A Já v práci, tak si ze mě vemte příklad :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Ještě jednou zadky ale ta moje je nejlepší :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Květen 2013 Sdílet Vloženo 4. Květen 2013 Skyt ja nic nevidim ... kruci kluci , uz nepiju , aaalespon do vecera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.