Trautenberk Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Tak pokud bude tak to nevadí, prostě poznat kus venkovního světa, a k tomu se pěkně projet Tak něco ve stylu spaní v kempu ve stanu, u auta a nějaké zajímavé cesty a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 to ma tu uz nikto nepozna? já tě neznám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 jinak čau prdi,jak to jde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 tak pak slušně projet se můžeš do Bulharska třeba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Dělám na autě když se udělalo hezky jinak bulharsko nezní úplně špatné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 tak se nebavte že sem vůbec lezu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Bry odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 ...pre niekoho podvečer... auto konečne prepísané, od 8 do 12:30 som sedel na fizlárni :/ zabijak...ale už to je za mnou. cestou kúpené deflektory, kábel a zásuvka 12V, takže môže sa ísť pracovať na "vylepšovaní" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Brý večír .. Také Vás ser*u reklamy za stěračem? Jsem se dnes teda dost naštval.. Přijdu k autu a reklama, říkám tak nic, sundám a vyhodím, jenže přes noc pršelo a od rána zase celkem svítilo slunko, tak se reklama přilepila k oknu.. Při pokusu ji urvat tam stejně půlka zůstala přilepená a ze zbytku se text obtiskl na okno .. Takže jim tam zítra zavolám a nechám je dojít si to očistit . Nemá někdo nápad jak se tomu bránit? Mám tam každý druhý den reklamu a už mě to celkem začíná štvát... Uvažoval jsem o lístku za okno: děkuji reklamu ne... ale jak by to vypadalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Ahoj ja myslim zeby to asi neproslo, ino jsou placeni od kusu, a asi by se na nejaky napis za oknem ani nekoukli ... Ale trz me to stve bohuzel i mi se to parkrat prilepilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Tady nám to tam strkají minimálně 2x do týdne.. Někdy když aut pár dní stojí, tak jich tam mám i víc... A už ani ten konec stěrače pod který to pořád dokola dávají skoro nestírá .. Ale byl jsem teď ještě v autě pro pár věcí a nějaký klučina vedle to zrovna orvával z okna a nadával.. Tak jsem se s ním dal do řeči a dospěli jsme závěru, že jediná možnost je stěrače sundávat .. A protože měl sebou ředidlo, tak mě to okno i očistil spolu s tím svým .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 to je taky možnost , už jsem nad tim parkrat přemyšlel , jinak ja jich mivam i par denne , a bohužel je to pokažde jinej gang Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 Galvi taky si myslím že cedulka se zákazem reklam ti nepomůže..to je jak na schránkách,taky to tam dáš a letáky běžně uvnitř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 7. Květen 2013 Sdílet Vloženo 7. Květen 2013 (editace) tiež ma to minule nasralo...tri dni po sebe, stále tá istá firma !! btw, deflektory namontované, vyzerá to celkom slušne foto hodím neskôr, asi to témy venovanej Tweetymu len dnes sa akosi rýchlo zotmelo, alebo som prišiel neskoro domov. chcel som ešte dopojiť zásuvku do kufra, no už na to nevidím...a to isté aj denné svietenie (resp. automatické svietenie svetiel po naštartovaní). veď i zajtra je deň Editováno: 7. Květen 2013, autor: wirer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Krásný slunečný dobrý sváteční, snad pro všechny volný den .. Už i v Ostravě máme dokonce nebe bez mráčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 pekný aj sviatočný by mohol byť, no pravdepodobne pracovný na záhrade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Tady je zataženě a jsem v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 ja som bol v robote takto pred týždňom. tento týždeň už len zajtra robota, piatok škola, víkend ideme k priateľkinim starkým... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Aaa vikendovy obed? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 pravdepodobne. možno aj nocovačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Takove navstevy mam rad tam si clovek nejvic uzije a jeste se o neho kazdy stara Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 hlavne keď sa môžem povoziť. i keď bude plné auto, a tým vyššia spotreba, nevadí takmer 90km v sobotu tam, 90 v nedeľu späť. chýba mi palubák, budem musieť asi investovať čím skôr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 Tak to máš v pohodě, to já když jezdím k přitelky rodičům tak to je 590km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 8. Květen 2013 Sdílet Vloženo 8. Květen 2013 jej rodičia v meste bývajú, cca 18km to mám z domu ale aj tak väčšinou som u nich, domov len sporadicky alebo keď mám viac dní voľna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.