Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Jooo tak nějaka se tady najde, máme plnej hotel ale ukecat si je musíš sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 bral bych rusky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Joo tak těch je tady výběr ale asi půjdou jedině se svým Voloďou nebo Sašou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 ja jim dam Volodu a Sašu , si něco dovezu z Varu , tam je rusu a rusek jak nas..ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 To teda je, ale pokud tam žijí, jsou ošklivý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 kurna to abych si něco z vyhodu dovezl , tam jsou slečny jako lusk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 (editace) Jeden Sup Editováno: 11. Květen 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 jooo když nevite coby tak chrom a milouš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Ale ty kola jsou fakt dobry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 mě připadaj strašně maličky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Jojo, fotky tam jsou ale popis tam nebyl já tam tu zasuvku mám, jen nemám kabeláž k tomu, a co kdybych natáhl kabel od stávající zásuvky mezi předními sedačky? jo já si dodělával zásuvku do kufru a mám to protažené od zásuvky na tunelu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 (editace) Ten má ale prťavý kolečka EDIT: Ha, byl jsem předběhnut Editováno: 11. Květen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Super, takže to jde, a nemusím kvůli tomu tahat nějak extra kabeláž? Jenom v podstatě + a - ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 No jsou to 17cky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 libor, aj z povodnej zasuvky mozes,mne to vyhovovalo takto viac...a staci dva kable, plus a minus,spravne zapojit a je to... Ja uz som dnes stihol byt v Polsku na nakupy a momentalnetrosku nuda na navsteve... -- z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Jooo copak, rodinná návštěva nebaví? No tak to bude v pohodě, koupím kabel a dodělám to, chci tam dát transmitter Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 zatial nuda. A ten transmitter do kufra dobry napad, dik i ked mne staci na mobile FM vysielac zapnut -- z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Nové vozidlo dálniční policie, asi pujdu pracovat k policii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Tak měl jsem tam kameru zapojenou, která snímala dění za autem, ale ta šla do kopru tak tam dám transmitter, ten tam může být pořád a když budu chtít poslouchat dám si tam jen jinou stanici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 len musim ten transmitter najst, neviem ci je v aute, v druhom aute, alebo doma -- z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 To já ho měl jenom na občas, protože jsem měl do zapalovače danou přední kameru a když jsem jí vyndal tak nenahrávala a obraceně Takže to vyřeším tahle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 libor, aj z povodnej zasuvky mozes,mne to vyhovovalo takto viac...a staci dva kable, plus a minus,spravne zapojit a je to... Ja uz som dnes stihol byt v Polsku na nakupy a momentalnetrosku nuda na navsteve... -- z mobilu Tys byl na nakupech v me pracovni vlasti ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 asi. Leluchov. Hlavne maso,moja si kupila i saty a tricko...blbosti -- z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 Kdy si ženská koupila něco jinýho než blbost? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Květen 2013 Sdílet Vloženo 11. Květen 2013 no to nepamatam asi ked som jej naposledy kupoval ja, tablet -- z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.