Květen 11, 201312 r ja jim dam Volodu a Sašu , si něco dovezu z Varu , tam je rusu a rusek jak nas..ne
Květen 11, 201312 r Jojo, fotky tam jsou ale popis tam nebyl já tam tu zasuvku mám, jen nemám kabeláž k tomu, a co kdybych natáhl kabel od stávající zásuvky mezi předními sedačky? jo já si dodělával zásuvku do kufru a mám to protažené od zásuvky na tunelu
Květen 11, 201312 r Ten má ale prťavý kolečka EDIT: Ha, byl jsem předběhnut Upraveno Květen 11, 201312 r od Galvi
Květen 11, 201312 r Super, takže to jde, a nemusím kvůli tomu tahat nějak extra kabeláž? Jenom v podstatě + a - ?
Květen 11, 201312 r libor, aj z povodnej zasuvky mozes,mne to vyhovovalo takto viac...a staci dva kable, plus a minus,spravne zapojit a je to... Ja uz som dnes stihol byt v Polsku na nakupy a momentalnetrosku nuda na navsteve... -- z mobilu
Květen 11, 201312 r Jooo copak, rodinná návštěva nebaví? No tak to bude v pohodě, koupím kabel a dodělám to, chci tam dát transmitter
Květen 11, 201312 r zatial nuda. A ten transmitter do kufra dobry napad, dik i ked mne staci na mobile FM vysielac zapnut -- z mobilu
Květen 11, 201312 r Tak měl jsem tam kameru zapojenou, která snímala dění za autem, ale ta šla do kopru tak tam dám transmitter, ten tam může být pořád a když budu chtít poslouchat dám si tam jen jinou stanici
Květen 11, 201312 r len musim ten transmitter najst, neviem ci je v aute, v druhom aute, alebo doma -- z mobilu
Květen 11, 201312 r To já ho měl jenom na občas, protože jsem měl do zapalovače danou přední kameru a když jsem jí vyndal tak nenahrávala a obraceně Takže to vyřeším tahle
Květen 11, 201312 r libor, aj z povodnej zasuvky mozes,mne to vyhovovalo takto viac...a staci dva kable, plus a minus,spravne zapojit a je to... Ja uz som dnes stihol byt v Polsku na nakupy a momentalnetrosku nuda na navsteve... -- z mobilu Tys byl na nakupech v me pracovni vlasti ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.