Galvi Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 A ty palmy s tou kosatkou či co to je na těch ofukách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 dobrý večer...konečne doma..nebyť tých blbcov sviatočných na cestách, navyše kde sa nedá obehnúť, tak mohla to byť celkom rýchla a príjemná jazda domov...ani ten dážď mi tak nevadil.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Dobré ráno Jsem dnes zjistil, že jak se prodává půlka nebo čtvrtka chleba, tak se už i dá koupit čtvrtka Fabie TU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Dobré ráno přátelé no fabie pobavila, to jsem rád :-D jinak čtvrtka fabie taky pěkný teda :-D:-D:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 no ja mám na predaj ľavú zadnú časť ak niekto potrebuje, Fábia Combi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 To jako se fakt prodává? Koupit ještě levý předek a pravý zadek mám fabii kabriolet :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Dobré ráno U nás teda upršené, ale jdu zase do práce, takže je mi to jedno K snídani kafe a Mila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Mila dobra, kafe dobre u nas sviti slunicko ale kosa jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 kafe si jdu teď uvařit zatím nebyl časík,docela se jezdí,snidani jsem stih v poklusu houska s cigánkou, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 To tady taky není teplo, něco okolo 8°C ale co, mě hřeje láska a mládí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 zdary mňam Mila Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 ten vtip poznám už som ho tu niekde dával... a na SK tiež zima, zamračené a možno aj spŕchne ako včera...v podstate jedno, ako Libor písal, pretože som v robote... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 No dneska by to mohlo být snad v práci trochu klidnější Chystám se kouknout na Avatar, světě div se, ještě jsem to neviděl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 kafe si jdu teď uvařit zatím nebyl časík,docela se jezdí,snidani jsem stih v poklusu houska s cigánkou, To se dělíš s nepřizpůsobivou i o tu housku, jo? A ještě při tom běháte... .... Chystám se kouknout na Avatar, světě div se, ještě jsem to neviděl O nic zvláštního jsi nepřišel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Zatím to nevypadá až tak zle Jinak jedno z dnešní cesty do práce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Ekar-no musíš se podělit s potřebnejma upravuju měl jsem housku s cikánským šálem :kol-48: (ele nevím jestli to zní líp) Avatar mě taky nijak nenadchnul,ale měl jsem možnost ho vidět na 3D a to fakt stojí za to,tím myslím tu animaci a 3D děj byl stejnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 No takže poznatky Grafika a efekty, užasný fakt moc povedený (koukáno ve FullHD ) Příběh je fajn ale má trochu díry, každopádně to bylo fajnový koukání PS: Takovej nerost bych chtěl taky za 1kg = 1 miliardu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 hlavne mať tú surovinu na vlastnom pozemku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Brý večír!!! Tak konečně z rachoty doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 14. Květen 2013 Sdílet Vloženo 14. Květen 2013 Kde jsou ty časy, kdy se tu dalo pokecat i v pozdních nočních hodinách??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 (editace) Jo tak takový pozemek by byl úžasný :-D jinak přejí dobré ráno a pro pana Kbelíka, jo to je asi pryč, teď už i přes den je mrtvo Právě jsem dorazil do práce, venku krásně, nebe bez mraků, a krásných zatím 20°C, něco mi říká že mi dneska bude pěkný vedro Jinak není nad to, když zjistíte že vám váš nadřízený upravuje výplatu, ale bohužel ve směru, aby vás ojeb*l Editováno: 15. Květen 2013, autor: LiborTDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Z dlouhé chvíle jsem brouzdal internet a našel tohle: http://www.netcarshow.com/skoda/2002-fabia_paris_concept/ Je to nějaky koncept, ale ty kola, sedačky a koncovka nevypadají až tak zle že? A ty budíky jsou zajímavé a barva je luxusní žee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Tos na to prisel brzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Tak mi nikdo nic neřekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.