jozzi Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Se mas zeptat ja se hodne inspiruju pri upravach prototypy a specialnimi edicemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 vyzerá zaujímavo, prečo mám ale pocit že to je mix Fábia a Octávia?? ináč čo sa týka pokecu, ja som sa skôr dnes k PC ani nedostal ako teraz večer...od rána frmol, poriadne ani na obed som nemal kedy, až tesne pred 19-stou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Brý večír!!! Tak z rachoty konečně doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Hoj Noo se máš...to já tu tvrdnu v práci na noční....Blééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 tak at tě to utíká 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 to jsem rád že tu dneska nebudu ponocovat sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 Noooo nevím jak dlouho tu budu Přeci jen jsem v práci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 kdy končíš? typoval bych v 6h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 ;Jojo v 6. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 15. Květen 2013 Sdílet Vloženo 15. Květen 2013 co děláš za práci??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Nooo seřizovač CNC..... A teď jsem dovalil dom a půjdu na kutě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Dobré ráno Dnes opět v práci a nehorázně mě serpentýnuje ten pyl, už by mohlo zapršet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Dobrééé dobrééé Nooo mě taky pěkně sere....Mám toho plné auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Zejtra odpoledne po cvičení mu věnuju chvíli zaslouží si to ten můj malej pekáč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 našťastie ja sa snažím parkovať stále mimo stromov v robote nie je problém, veľké parkovisko, doma na dvore strom nie je a keď som u holky, stále sa niečo nájde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Jak dostat 55 mm tlumič do 50 mm těhlice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Řekl bych, že to tam nedostaneš ani s rozběhem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Noo právě 2 kluci do mě hustěj že to roztáhnou Což já si tedy myslím že ne Mě dělá problém tlumič namontovat jen kvůli barvě a bordelu Ale co líznout na soustruhu o 2 mm tlumič a o 3 mm vyfrézovat těhlici? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Zkus ořezávátko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Ořezávátko.....to je právě to frézování a soustružení :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 (editace) Ale ořezávátko ne, to dělá špičku Asi jiná možnost než tomu trošku ubrat ale nebude.. Protože to o 5 mm roztáhnout no nevím nevím Editováno: 16. Květen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Samé odborné rady :D Hospoda se tu nazapře :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Já bych se na to vysral Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Když ono to nejde právě....podvozek je v kufru a do neděle má bejt auto dole.... A majitel udělá cokoliv aby to bylo Takže se ptám na co nejšetrnější řešení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Co vyměnit těhlice? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.