Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Tady šel teď hodně dolů hele, teda co beru naftu Benzín je tady asi tak o 50 haleřů víc Uvidíme jak to vydrží přes léto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Tak polsko je uz levnejsi , jinak ja vzdy tankuju na Orlenu jelikor tam mam takovou sikovnou karticku "flota" ale to kde vsude je jaky benzin to vam rict nemuzu hlavne ne tak verejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Ha, tak jsem dohledal zbytek papírku od tankovaní tak jsem to tam naházel, konecne normální spotreba snad ještě spadne Jo tak veřejně ne? a neveřejně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Mezi 4ma ocima Ti to reknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Super, o důvod víc k topince se sejít To jsem zvědavej, a věřím že je na co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 To Ti rict nemuzu jinak polud bys vyjel tak to jeste stijnes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 A napises mi omluvenku do prace? Jinak asi stihl, da se to za 5-6 hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Libore jasne ze napisem to neni problem , tak uz nasedej do vozu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Ty blaho fakt bych hned jel dneska mě to totálně nebavi Koukejte pak aspoň dodat fotky;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Uz nabijim mobil takze foto bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Ti to nezavidim sedet v rachote dnes je nadherne ani mracek, fotky urcite budou ja vzdy fotim vse Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Tak hlavne říct kde budou ke shlédnutí No je to na nic, je mi vedro jako svině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Už jsem v Ostravě .. A tady prosím také pěkně ... Libor, už si na cestě? Jinak pánové, já se letím učit, ať pak můžu dojet na sraz... P.S. mě nikdo auto raději nefoťte, po cestě jsem posbíral snad všechny muchy co jsou a k tomu ještě další všelijaké bordely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Pockej , ja pojedu mezi sahtama , tez budu jak prase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Libore ja zas hytnul druhou mizu ticho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 hrdlicky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 tak určitě vid jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Téééda co se to tady asi děje .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 To je to jaro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Jó jaro, jó jaro - vráží se někomu z pohlaví do hlavy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 (editace) Pro LiboraTDI http://forum.skodahome.cz/topic/111845-ostrava/page-71#entry1770077 Editováno: 19. Květen 2013, autor: ASPIRE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Děkuji pěkně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 je to jen zlomek se mi nechce mazat RZ, ale oni tam jeste urcite sedi tak pak daji vice fotek ja uz musel domu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 Zdravíčko.... kurde zase neděle večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 19. Květen 2013 Sdílet Vloženo 19. Květen 2013 A další pro Libora TU ... Doufám, že se příště také ukážeš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.