jozzi Vloženo 27. Květen 2013 Sdílet Vloženo 27. Květen 2013 No ja furt cekam ze pri lovne sezone to pujde brat jako divocaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 cikánka porodí pět dětí, a dostanou jinej a větší byt a prachy !!! mladej pár jde z hospody a na ulici je napadnou cikáni a městáci, jim nepomůžou....kde to k.. jsme??? To jsem se teda zas pořádně naštval taky nemám slov.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Dobrej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Zdravicko ad zpravy....ty nesleduju, zasadne ne na NOVE !!! Takovy BULLSHIT se sledovat neda. Prijdou mi vsichni vypatlani a babraji se v tragedii. Chci vedet co se deje ve svete a ne pul hodiny resit, ze nejake decko spadlo do diry...takovych je rocne mraky. Zpet k pozitivnim tematum...kdo jede na SH sraz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Bohuzel , jsem mimo , echm kontinent .... a k tem zpravam , ja mam dojem ze spolupracujou z bleskem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 mne to asi nevýjde...snáď o rok... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Zdravicko ad zpravy....ty nesleduju, zasadne ne na NOVE !!! Takovy BULLSHIT se sledovat neda. Prijdou mi vsichni vypatlani a babraji se v tragedii. moje řeč,hlavně miluju ty jejich sbírky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Bohuzel , jsem mimo , echm kontinent .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 dobrý večer, nemáte niekto tel. kontakt na užívateľa imroo? mal som sa s ním stretnúť zajtra, ale neodpisuje na mail...a na Skype tiež nie je.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Tak to vypadá že střetnutí jen tak neklapne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 čo už...budem musieť potom vydržať do piatku, keď mám najbližšie voľno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Tak to vypadá že střetnutí jen tak neklapne to mluvíš o sobě ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 28. Květen 2013 Sdílet Vloženo 28. Květen 2013 Brý pozdní večír !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Dobre ranko , skyt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Dobré ráno .. Po delší době zase tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Dobre :-) dnes bude kpnecne novy internet :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Měníš poskytovatele? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 No jak se to vezme, draty to jsou O2, a já to mám od T-Mobile ale teď mám O2 a mám od nich 20/2MB net, a platím 560,- a teď budeme mít 40/2MB za 215,- takže kvůli ceně a taky i tomu stahování JInak jsem chtěl nějakého lokálního, ale ten by musel mít bezdrát a to tady není uplně nejlepší signál, navíc co mi hraje do karet je to že ústřednu mám u baráku, takže i teď u O2 platím za 20MB internet a běží to 27MB takže těch 40MB bude dobrých Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 tak na nové budíky s PP si budem musieť počkať, nikde nemajú jedine ešte čeknúť net...všade majú len facelift verziu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 No jak se to vezme, draty to jsou O2, a já to mám od T-Mobile ale teď mám O2 a mám od nich 20/2MB net, a platím 560,- a teď budeme mít 40/2MB za 215,- ... navíc co mi hraje do karet je to že ústřednu mám u baráku, takže i teď u O2 platím za 20MB internet a běží to 27MB takže těch 40MB bude dobrých Slíbili ti 40MB down a 2MB up, ale nepíšeš s jakou agregací jedeš doposud a s jakou pojedeš potom - abys taky nezvostal viset s prdelí v luftě na rychlostech 512kb down a 128kb up... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Nene, už to jede :-) Reálná stahování je 3,8Mb a upload je 650kb/s :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Dobjéééj....dneska konečně sem tam slunko a relativně teplo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 zdravíčko už jsem myslel, že se z Prahy nedostanu domu jdu se najíst a koukat na vyprávěj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 Kde je praha? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 29. Květen 2013 Sdílet Vloženo 29. Květen 2013 (editace) Kluci dneska se jdu po narocnem pracovnim tydnu krapanek zkulturnit do polska na Svijaneho blizsi info zde www.uczecha.pl a pak vyradit Editováno: 29. Květen 2013, autor: jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.