wirer Vloženo 3. Červen 2013 Sdílet Vloženo 3. Červen 2013 konečne "doma"...cestou ešte nákupy a môže sa ísť relaxovať... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 konečně doma dnešní cesta ráno do prahy z mělníka 3,5 hodiny a cestou domů mě čekalo překvapenílabut.jpg ta fotka na fb je od tebe jo?? všude tam koluje a pod tim nápis " like a boss" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Dobrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 ...deň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 :-D konecne se dela hezky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 len aby si to nezariekol ako ja v nedeľu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 To doufam ze ne teda :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Dobre odpoledne vespoleq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Zdravicko panove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Aaa morava přišla :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 My jsme synchronizovani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 To koukam docela :-D a co noveho panove? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Libore viš kam si mužeš tu moravu strčit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Zdravím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Pardon, slezsko :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 No! ve skole by to bylo pet , sednout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Neviete kde sa da zohnat najnovsi trojramenny sportovy volant ? vid obrazok http://autoroad.cz/pictures/photo/2013/01/14/1358183337-hdd.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Sorry Pepo, ale na Slezsko prdim i já...jsem Moravak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Šlonzko... WTF co to je? Už podle historickýho přehledu to byl krajíček vždycky sledující tendenci "kam vítr, tam plášť" - přiklánělo se to tam vždycky na stranu, která víc nasypala do korýtka... Bejt tebou, Jožko, moc se tím šlonzáctvím nekasám ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 :-D :-D jinak jeden volant byl nedavno na bazos.cz ale rychle byl pryc musis jeste pockat chvili :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Kurnik asi neodolám Za litra to je zadarmo...Jen sehnat Střídavej 12V regulátor... Už mi to kravení nějak zase chybí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 To koupíš v každým lepším modelářským íšopu, stejně už se dneska skoro nic jinýho než 3f motorky nepoužívá... Jo, kde jsou ty doby, co se pořádný RC poježdění/polítání neobešlo bez vůně spálenýho ricinu a bez machrovskýho odměřování paliva ze zásobní flašky do nádrže injekčníma stříkačkama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Joo ještě před 3 lety jsem lítal s 1:8 trugginou na Nitro....To byla klasa. Big bore motor o obsahu 4.6 To letělo jak prase. Tohle co bych měl mít je čína co prd vydrží. Ale za ty prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 (editace) Ondrero: elektrika je pro děti Mám toto, sice slabší, ale daleko větší sranda než s elektrikou..: Editováno: 4. Červen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Červen 2013 Sdílet Vloženo 4. Červen 2013 Já měl toto.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.