Mr.Kyblik Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 brý večír!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 Nazdar Ako ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Kyblik Vloženo 5. Červen 2013 Sdílet Vloženo 5. Červen 2013 jde to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Bobrej Tak dneska opět sluníčko, už to za poslední dva dny vypadá velmi letně :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 bré ránko...v noci pršalo, uvidíme ako bude cez deň Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Ja doufam ze to pocasi fakt vydrzi chvili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 pošlete nějaké slunko aj k nám na Moravu, už té tmy bylo dost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Hele tady se ted taky zatahlo, ale porad vedro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 A já vím, kde vám asi zmizlo to slunko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Tu sa stale riesi pocasie ako tak pozeram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Jasně, tady je slušná hospoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Tak nic aktuálně se neděje ne? teda o tom aspoň nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 ja stale cakam na nasho scouta tie dni idu tak pomaly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Bude novota joooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 A joooo, to si ty s tou Scoutici co tady bude nová ... Kdy ji máš mít doma? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 ano ano novucicka vyroba je naplanovana na 26 tyzden. Predajca povedal ze zaciatok jula (u vas je to cervenec myslim) by som ju mal mat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Nooo tak to není tak zlé, necelý měsíc ... Však už si klidně založ vlákno a rozepiš se co a jak, ať víme na co se těšit a co obdivovat , teeeda pokud to nebude tajné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 A konfigurace? Jsem zvědavej Jsem ze západu čech, a tady jich teda opravdu jezdí minimálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Tak som si povedal ze vlakno bude az ked bude auto Taka ochutnavka : 1.2 TSI 86k, Bezova Capuccino, 16" ARKTOS, MaxiDOT, Sunset, Projektory. Zvysok az bude auto Este tam zopar veci je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Wooow, capuccino barva na Scoutu teda Scoutici i výbava zní pěkně , no už aby to auto bylo, jsem zvědavý na fotky. Ale jakmile se zmínila capuccino barva, tak to se divím, že se tady ještě neobjevil jozzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Dik, tak ja si myslim ze na scout je to najlepsia farba a mne sa velmi paci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 A krátká nebo combi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Za mě taky dobrá volba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 Galvi : combi combi Libor: Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 6. Červen 2013 Sdílet Vloženo 6. Červen 2013 (editace) Nooo tak to jsem dost zvědavej.. EDIT: Proč si vůbec psal, že sháníš nový 3 ramenný volant, tam by si ho už měl mít ne? Editováno: 6. Červen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.