Přejít na obsah

Hospodský pokec

Marek

Doporučené příspěvky

Juraj klud, nemas sa na co stazovat, ak som spravne pochopil, auto mas uz objednane...ja tiez nemam nic extra vo vybave Ambition (klima, 2x vyskakovacka, chrom paket, hmlovky, palubny PC, Swing radio) a je to v pohode...par veci co mi chyba pkanujem dorobit, aspon sa nebudem nudit a peniaze pojdu do auta postupne :p

Ideme sa s Fabkou prevetrat :)

--

z mobilu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bando dnes si tak jedu z vyletu a vydim v protismeru v lese neosvetlene auto tak na neho bliknu at si to zapne a mlady ...... v Felicii na me zdvihl prostrednicek :kol-46: .  Jsem nezazil. Stalo se to uz nekomu ?

Chlapi a vybavy uz nereste pak by jste tam meli vsechno uz od objednani a pak uz na nic noveho by jste se netesili jak si to pak dodelate :)

Odkaz ke komentáři

Juraj, jj, predok by mal byt rovnaky. RS naraznik este asi mat nebudes, hmlovky asi tiez dostanes. Palubny? Spotreba, priemerna spotreba, dojazd, aktualna rychlost, priemerna rychlist, teplita, cas, nastavena maximalna rychlist pre hlasenie limitu. Celkovy pocet km a km od posledneho tankovania/nulovania. Vonat bude, aj moje este citit po takmer 3 mesiacoch rakmer denneho jazdenia. A udajne niekomu vonia aj rok po kupe po novote :)

--

Z mobilu

Odkaz ke komentáři

juraj, RS nárazník sa má po novom montovať bežne, a mať to asi nebudeš. svetlá ja mám obyčajné, cornery by som akurát privítal, ale postačí zapnúť hmlovky ak si nie som istý zákrutou či odbočovaním...

Skoda_Faia_II_RS_2011_Test_07_800_600.jp

pyro, textilné máš originál Škoda, či len univerzály?

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...